ابراهیم میرزایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اغلب ایستگاه های هواشناسی در کشور سنتی است، اظهار کرد: مدرن سازی ایستگاه ها همراه با اجرای طرح های جدید جزو رویکردهای سازمان هواشناسی است.
وی افزود: اعتبارات سالانه در کل کشور برای توسعه تجهیزان یکهزار میلیارد ریال است که 500 میلیاد ریال آن برای سازمان مرکزی که راهبری شبکه را برعهده دارد و 500 میلیاد ریال دیگر نیز برای توسعه در استان ها تخصیص می یابد.
میرزایی با بیان اینکه هزینه هر رادار در کشور 100 تا 150 میلیارد ریال است، اضافه کرد: طبق برنامه ششم توسعه باید تعداد رادارهای کشور از 9 به 24 رادار افزایش یابد.
میرزایی با اشاره به اهمیت تنوع ایستگاه ها، گفت: 2 هزار و 500 ایستگاه باران سنجی با گستردگی بالا در سطح کشور وجود دارد که نیازمند تغییر تکنولوژی است.
میرزایی بیان کرد: تعداد ایستگاه های سنجش آلودگی و ذرات نیز از 17 به 100 دستگاه افزایش می یابد و در آذربایجان غربی نیز در روزهای اخیر یک ایستگاه شهری سنجش آلودگی و ذرات با تغذیه اطلاعات از شهرداری و محیط زیست راه اندازی شده است.
به گزارش ایرنا پیش بینی تغییر و ناپایداری جوی علاوه بر آگاهی دادن به بخش های گوناگون جامعه، نقش موثری را در تصمیم گیری های اثر بخش مسوولان در پیشگیری از بروز حوادث طبیعی ایفا می کند که این امر می تواند سبب کاهش خطرها و خسارت ها شود.
7125/3072
** خبرنگار: طاهره نوید آرین ** انتشار دهنده: علیرضا فولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.