جعفرصادق اسکندری روز دوشنبه در گفت و با خبرنگار ایرنا افزود: طبق پیش بینی ها معادن قابل توجهی در این منطقه وجود دارد و ظرفیت خوبی در حوزه تیتان، طلا، آهن و دیگر مواد معدنی فلزی در این منطقه شناسایی شده است.
وی اضافه کرد: از پهنه پنج هزار و 200 کیلومتر مربعی این منطقه 250 کیلومتر مربع در اختیار ایمیدرو /سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران/ و دیگر مناطق معدنی جنوب استان نیز با انجام مزایده در اختیار دیگر سرمایه گذاران متقاضی قرار می گیرد.
وی اظهار امیدواری کرد که با دریافت نتایج اکتشاف این منطقه و سرمایه گذاری روی آنها زمینه توسعه بیش از پیش بخش معدن استان فراهم شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ظرفیت پهنه اکتشافی شمال استان نیز به مساحت 2 هزار و 500 کیلومتر مربع توسط شرکت سرمایه‌گذاری غدیر مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: در این منطقه نیز ظرفیت های خوبی کشف شده که در آینده نزدیک عملیات راه اندازی معادن در آنها به اجرا در می آید.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی از لحاظ تنوع و غنای مواد معدنی، رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده و 52 نوع از 68 ماده معدنی شناسایی شده در کشور در این استان شناسایی شده که 20 نوع آن در مرحله اکتشاف و 31 نوع در مرحله بهره برداری است.
طلا، نقره، سنگ آهن، مس و پلی متال ها از با ارزش ترین ذخایر معدنی شناسایی شده در آذربایجان غربی به شمار می رود.
واحد معدنی طلای 'زرشوران ' تکاب به عنوان بزرگترین معدن طلای خاورمیانه با ظرفیت تولید 6 تن طلا در سال و طلای 'آق دره' این شهرستان فرصتی را ایجاد کرده است تا حلقه های اول تولید این محصول گرانبها در جنوب استان شکل گیرد.
بر اساس اعلام کارشناسان 2 پهنه معدنی مستعد به مساحت هفت هزار و 200 کیلو مترمربع در شمال و جنوب آذربایجان غربی وجود دارد.
محدوده های این پهنه ها بر اساس ساختار زمین شناسی و امکان وجود کانی زایی از نوع فلزی و غیرفلزی شامل سنگ آهن، کرومیت، مس، منگنز و طلا تعیین شده و تاکنون کانی زایی کرومیت، مس و آهن در این محدوده ها تشخیص داده شده است.

6009/2093
خبر: یوسف رحیمی ** انتشار: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.