معاون امور بهداشتی علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: بیش از 3 میلیون پرونده الکترونیک سلامت در آذربایجان غربی تشکیل شده است.
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی رسول انتظار مهدی در نشست مشترک اعضای هیات امنای مجمع خیرین سلامت استان که باحضور دبیرکل خیرین سلامت کشور در دانشگاه علوم پزشکی استان برگزارشد اظهار کرد: بیش از ۳میلیون پرونده الکترونیک سلامت در استان تشکیل شده که با تحقق 94 درصدی جمعیت در استان، در رتبه ششم کشور قرارداریم.
وی با اشاره به تکمیل و تجهیز و توسعه شبکه های بهداشتی و درمانی استان اظهار کرد: تعداد مراکز خدمات جامع سلامت شهری قبل از اجرای طرح تحول 68 مرکز بوده که این تعداد به 86 مرکز بعد از اجرای طرح تحول سلامت در استان ارتقا یافته است.
وی ادامه داد: پس از اجرای طرح تحول در استان، پایگاه سلامت شهری از 130 واحد به 190 واحد، خانه بهداشت و پایگاه سلامت روستایی از 991 مرکز به یک هزار و 71 مورد و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهرهای زیر 20 هزار جمعیت از 142 مرکز به 181 مرکز افزایش یافته است.
معاون امور بهداشتی علوم پزشکی آذربایجان غربی با بیان اینکه پس از بازنگری تشکیلات سازمانی واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی جمعیت تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت آذربایجان غربی از 24 هزار نفر به 15 هزار نفر در مناطق حاشیه ای کاهش یافته است اظها رکرد: کاهش جمعیت تحت پوشش پایگاه سلامت استان از 15 هزار نفر به 8 هزار نفر، کاهش جمعیت تحت پوشش خانه های بهداشت ازیک هزار و 200 نفر به هزار نفر، برخورداری بیش از 460 هزار نفر جمعیت حاشیه نشین استان از خدمات مراقبت های اولیه سلامت در نزدیکترین محل سکونت انها از دستاوردهای بازنگری تشکیلات سازمانی واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی در آذربایجان غربی است.
انتظار مهدی با اشاره به احداث و بهبود استاندارد فضاهای فیزیکی 842 واحد ارائه خدمات مراقبت های اولیه بهداشتی طی سال 95 در آذربایجان غربی گفت: 247واحد بهداشتی تعمیر و 595 واحد نیز در سال 95 با اجرای طرح تحول سلامت در استان تجهیز شده اند.
وی با بیان اینکه 340 پروژه عمرانی احداثی در استان اجرا شده است افزود: 73 پایگاه سلامت، 79 خانه بهداشت، 49 مرکز سلامت روستایی و 60 مرکز سلامت شهری بخشی از این پروژه های احداثی در اذربایجان غربی است.
معاون امور بهداشتی علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به برنامه های پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر دار توسط مراکز درمانی استان گفت: ادغام واکسن هموفیلوس آنفلانزا، راه اندازی مرکز درمان پیشگیری هاری در شهرهای چهار برج میاندوآب و زرآباد خوی، راه اندازی 14 پایگاه و مرکز مشاوره بیماری های رفتاری جدید بخشی از این اقدامات است.
انتهای پیام