افسانه رنجبر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برنامه اعطای نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی هر2 سال یکبار برگزار می شود، افزود: امسال 60 اثر پس از انتشار فراخوانی دراین زمینه از سوی فعالان صنایع دستی به معاونت صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری این استان ارسال شده بود.
وی اشاره به اینکه 40 نوع صنایع دستی توسط هنرمندان آذربایجان غربی تولید می‌شود، اضافه کرد: صنایع چوب در مرکز استان، قالی‌بافی و نساجی در جنوب استان و تراش سنگ در شمال این استان از جمله هنرهای دستی بومی این منطقه محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، 15 اثر از آذربایجان غربی در سال 1394 نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی را کسب کرد.
جواد درویش زاده نخستین هنرمند آذربایجان غربی است که در سال 1390 شمسی در رشته منبت کاری موفق به دریافت نشان مرغوبیت صنایع دستی کشور شده است.
صنایع دستی مختلفی در زمینه های مختلف شامل نساجی سنتی، سفال و سرامیک، هنرهای چوب، پوشاک سنتی، صنایع دستی فلزی و روی شیشه و دیگر پیشه های سنتی وابسته به صنایع دستی از جمله رنگرزی گیاهی و نخ ریسی سنتی در آذربایجان غربی فعال است.
این استان با داشتن گنجینه های صنایع دستی، ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد کارگاه های تولید صنایع دستی دارد تا نتیجه اقتصاد درون زا در عمل به نمایش گذاشته شود.
8135
** خبرنگار: شهین بیدادرس ** تنظیم کننده : توحید محمودپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.