پیمان طالبی پور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: استفاده بی رویه و نادرست از سموم برای دفع حشرات خطراتی به انسان و محیط زیست دارد و موجب مقاومت حشرات ناقل بیماری می شود و خطرات دیگری را نیز به دنبال دارد بر این اساس باید زیر نظر کارشناس سم تجویز شود.
وی افزود: ارتقای سطح سلامت مردم جامعه از راه مهار و کاهش مشکلات ناشی از بندپایان، جوندگان، حشرات و حیوانات موزی با راهبرد قطع زنجیزه بیماری و حیات این جانوران توسط برنامه ها و فرآیندهای بهداشت محیط میسر می شود که شرکت مجوز دار تخصص این اقدام را دارند.
طالبی پور اظهار کرد: بهسازی محیط، بهداشت آب، جمع آوری فاضلاب، بهداشت محیط و دفع پسماند از جمله راه های مقابله با حشرات و جانوران موزی است که شرکت های خدماتی این روش ها را بکار می گیرند.
وی افزود: شرکت های بدون مجوز از سموم غیرمجاز برای مبارزه با حشرات موزی استفاده می کنند که سلامت افراد و محیط را به خطر می اندازد.
طالبی پور اظهار کرد: کارشناسان شرکت های مجوزدار موظف هستند برای مشاوره برای بهسازی محیط روش های مبارزه فیزیکی و شیمیایی یا تلفیقی را ارایه دهند.
وی افزود: رعایت موارد بهداشتی جمع آوری و دفع مناسب زباله ها، نصب توری پنجره، دفع بهداشتی زباله از روش های موثر مبارزه با حشرات موزی است.
با فرا رسیدن تابستان و افزایش حشرات موزی و حتی حشرات ناقل بیماری، وزارت بهداشت مجوز شرکت هایی را صادر کرده تا با مبارزه مناسب بیولوژیکی و غیربیولوژکی و روش های شیمیایی و فیریکی سلامت بهداشت محیط را فراهم کنند.
شهرستان مهاباد با حدود 237 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
مهمترین اخبار ایرنای کشور، آذربایجان غربی و جنوب استان را به صورت لحظه به لحظه از کانال خبری تلگرام این رسانه به آدرسirnamahabad@ دریافت کنید.
3093**گزارش از: پیمان پاکزاد
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.