رمضانعلی صادق زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر سامانه تدارکات الکترونیکی در قالب سامانه جامع تجارت، تجارت داخلی، خارجی، فرایند مربوط به تولید و مصرف، کد رهگیری، سامانه شناسه کالا و رسیدن کالا به فروشگاه ها و مصرف کنندگان در بستر الکترونیکی صورت می گیرد.
وی ادامه داد: همچنین حمل و نقل و وارادت در گمرگات نیز در بستر الکترونیکی صورت می گیرد و به عبارتی بستر الکترونیکی ابزار و کمکی برای ستاد مبارزه با قاچاق کالا شده و جلوی ورود کالاهای قاچاق را می گیرد و این اقدام موجب ایجاد اشتغال و به حرکت درآمدن چرخ های اقتصادی کشور می شود.
وی به اولویت اصلی مرکز تجارت الکترونیک در دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: ساماندهی کسب و کارهای الکترونیکی از جمله اولویت هایی است که مورد توجه قرار گرفته است تا مردم با اعتماد بتوانند از این فضا استفاده کنند.
صادق زاده افزود: سامانه تدارکات الکترونیکی کمک می‌کند تا تمام معاملات دولتی و تدارکات به صورت الکترونیک درج شود و مواردی مانند مناقصات، مزایدات و خریدهای سازمانی در یک سامانه الکترونیکی ثبت شود.
وی ادامه داد: در سال‌های آینده نیز استفاده از این سامانه در تمام نهادهای عمومی و بنیادها اجباری می شود.
وی اضافه کرد: با توجه به بستر قانونی فراهم شده و مصوبه هیئت وزیران در 16 اردیبهشت ماه سال جاری همه دستگاه ها مکلف شده اند مناقصه، مزایده، خرید و معاملات خود را از بستر الکترونیکی انجام دهند.
وی با اشاره به مزایایی که استفاده از این سیستم می‌تواند در سیستم اداری داشته باشد، گفت: شفافیت اولین ارمغان استفاده از این سامانه در سیستم اداری کشور است که موجب می‌شود تامین‌کنندگان کالاهای تدارکاتی و مشارکت‌کنندگان در مناقصات و مزایدات دولتی بدون واسطه انسانی تمام جزئیات فعالیت خود را در سامانه ثبت کنند و از رعایت عدالت در این معاملات و واگذاری‌ها به بخش خصوصی اطمینان داشته باشد.
وی به دیگر اقدامات مهم دولت الکترونیک اشاره کرد و گفت: اقدامات خوبی در راستای استفاده از فضای مجازی در زمینه کسب و کار و خدمات رسانی صورت گرفته است.
صادق زاده ایجاد شبکه فیبر نوری را از دیگر اقدامات موثر دولت الکترونیک عنوان کرد و افزود: اقدامات صورت گرفته خدمات رسانی دولت را از فضای فیزیکی به فضای مجازی با قیمت پائین و با کیفیت بالا منتقل می کند.
به گزارش ایرنا ، مجری دولت الکترونیک وزرات اطلاعات ، تحقیقات و فناوری و متولی آن از نظر اداری سازمان امور اداری و استخدامی و به عبارتی معاونت ریاست جمهوری است.
8135/2093 ** خبرنگار: شهین بیدادرس ** انتشاردهنده: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.