به گزارش ایرنا، در این بازدید که روز پنجشنبه با حضور روح الله حضرت پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی انجام شد، مسعود پزشکیان با اقدامات انجام شده در خصوص احداث این مرکز درمانی و مشکلات پیش روی آن آشنا شد و برای همراهی در راستای بهبود روند احداث آن قول مساعد داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی در این بازدید گفت: در حال حاضر بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه، 6 هزار مترمربع مساحت دارد و دارای یک هزار و 200 نفر پرسنل و 450 تخت فعال در قالب 19 بخش بستری، اورژانس، اتاق های عمل، واحدهای پاراکلینیک و واحدهای اداری است.
جواد آقازاده افزود: این بیمارستان به عنوان بزرگترین مرکز در ارائه خدمات آموزشی، درمانی، پژوهشی و مرکز تروما در سطح استان فعالیت می کند.
وی اظهار کرد: برای طرح توسعه بیمارستان امام خمینی (ره) و انتقال آن از محل کنونی در خیابان ارشاد به محل فعلی در خیابان شفا، نزدیک به 630 میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده است.
به گزارش ایرنا، بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه در سال 1374 به دست آیت الله هاشمی رفسنجانی افتتاح شد و در روز سوم خرداد سال 1375 با ظرفیت اسمی 298 تختخواب با دو بخش جراحی عمومی مردان و زنان و درمانگاه عمومی به صورت رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت.
همچنین نایب رییس مجلس شورای اسلامی از مناطق سیل زده آذربایجان غربی بازدید کرد.
در این بازدید مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی با ارائه گزارشی از فعالیت های این نهاد در مقابله با سیل و مقاوم سازی واحد های روستایی گفت: از نخستین لحظه وقوع سانحه دلخراش سیل در شهرستان های ارومیه و اشنویه با اعزام ماشین آلات سنگین در یاری رساندن به سیل زدگان وارد عمل شدیم و در مدت حداکثر یک هفته اماکن خسارت دیده به ویژه واحدهایی مسکونی روستایی و شهری تعیین خسارت شدند.
محمود بدلی افزود: بعد از 9 روز عملیات بازسازی و آوار برداری با حضور رئیس بنیاد مسکن کشور شروع شد.
وی اظهار کرد: برای تمامی خسارت دیدگان پرونده تشکیل شده و برای معرفی به بانک و پرداخت تسهیلات بلاعوض آمادگی داریم.
وی اضافه کرد: تا پایان بازسازی در کنار سیل زدگان خواهیم ماند و در این راستا از مردم و مسئولان دعوت می کنیم در اتمام ساخت مساکن مقاوم در کمترین زمان ممکن این نهاد را یاری کنند.
به گزارش ایرنا، روز پنجشنبه / 24 فروردین/ بارش باران های فصلی با شدت زیاد در جنوب و مرکز آذربایجان غربی آغاز و تداوم این بارش ها و ذوب شدن برف ها در ارتفاعات به دلیل گرمای هوا، موجب جاری شدن سیل و طغیان رودخانه ها شد.
حادثه وقوع سیل در شهرستان های مختلف استان 2 هزار و 788 میلیارد ریال خسارت به تاسیسات، منازل روستایی، ابنیه و مزارع کشاورزی در استان وارد کرد.
براثر سیلاب یک هزار و 900 میلیارد ریال به بخش کشاورزی، 500 میلیارد ریال به پل ها و جاده ها، 38 میلیارد ریال به تاسیسات آب شرب و 350 میلیارد ریال به واحدهای مسکونی خسارت وارد شد.
در سیلاب های آذربایجان غربی در مناطق مرکزی و جنوب استان به حدود 2 هزار واحد مسکونی و اراضی کشاورزی و باغات در شهر محمدیار نقده و 90 روستا در شهرستان ارومیه و شهرهای جنوبی استان آسیب وارد شده است.
آذربایجان غربی از جمله استان های سردسیر کشور است که به علت موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی منحصر بفرد همواره در معرض بحران های طبیعی نظیر سیل و زلزله قرار دارد و کسب آمادگی برای امدادرسانی و کاهش دامنه آسیب ها و خسارت های آن جزو ضرورت های زندگی اجتماعی شهروندان این استان محسوب می شود.
آذربایجان غربی 17 شهرستان، 42 شهر و بیش از 2 هزار و 800 روستا دارد و جمعیت آن حدود سه میلیون و 300 هزار نفر است.
43 نوع حادثه طبیعی در دنیا شناسایی شده که امکان بروز 34 نوع آن در ایران و 27 نوع این حوادث در استان وجود دارد.
8137/2093 ** خبرنگار: سیده فاطمه سجادی ** انتشاردهنده: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.