رحمان درفشی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای دستورالعمل ابلاغی از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی بر فاصله‌گذاری اجتماعی، هوشمند و تعطیلی اصناف غیرضروری این واحدها به علت بی‌توجهی به هشدارها پلمب شد.

وی با اشاره به گشت و بازرسی‌های انجام گرفته در میاندوآب بعد از اجرای طرح‌های فاصله‌گذاری اجتماعی و هوشمند، افزود: در این زمینه توسط هفت اکیپ فعال، ۳۴۵ مورد بازرسی در راستای مقابله با کرونا در این شهرستان انجام گرفته است.

وی بیان کرد: در راستای نظارت بر محدودیت‌ها، ۱۶ مورد گشت مشترک با اداره بهداشت، پنج مورد گشت مشترک با دادگستری و ۷۵ مورد گشت مشترک با اداره اماکن انتظامی شهرستان انجام گرفته است.

به گزارش ایرنا رویکرد اصلی دولت پس از مهار اپیدمی کرونا به وضوح «حفظ جان مردم به طور همزمان در مقابل کرونا و آثار سوء اقتصادی ناشی از آن است» و در حقیقت دولت سیاست سلامت‌محور را دنبال می‌کند.

این سیاست سلامت‌محور علاوه بر نظام پویای بهداشت و سلامت به پایه‌های قوی اقتصادی برای حفظ زندگی چند دهک پایین جامعه نیازمند است و این یعنی ایجاد تعادل میان سلامت و اقتصاد.

از سوی دیگر نیز ایجاد تعادل میان سلامت و اقتصاد و اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند فیزیکی بر اساس همین سیاست سلامت‌محور هم به جهش در تولید سرمایه اجتماعی و میزان مشارکت‌پذیری مردم وابسته است.

میاندوآب دارای هفت هزار واحد صنفی است که از این تعداد بیش از چهار هزار و ۷۰۰ واحد دارای پروانه هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.