بابک نژادبهمن روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این کمکها یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون ریال نقدی و حدود ۶۰۰ میلیون ریال نیز به صورت غیرنقدی اهدا شده است.
وی افزود: با استفاده از این کمکها تاکنون ۷۵۰ بسته معیشتی شامل ۱۵ قلم کالای اساسی مایحتاج روزانه به ارزش یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون ریال بین نیازمندان و خانوارهایی که به علت شیوع بیماری کرونا کسب و کار خود را از دست دادهاند، توزیع شده است.
وی اضافه کرد: تهیه و خرید ۶۰ عدد ماسک دایمی به ارزش ۲۴۰ میلیون ریال، ۱۶۰ عدد شیلد حفاظتی دایمی به ارزش ۱۳۶ میلیون ریال و ۷۰۰ عدد شیلد یکبار مصرف با هزینه ۷۰ میلیون ریال برای استفاده کادر درمانی بیمارستان عباسی میاندوآب از دیگر اقدامات خیران این شهرستان است.
وی با اشاره به تهیه ۸۰ بسته اقلام بهداشتی برای خانوادههای مبتلا به کرونا به ارزش ۸۸ میلیون ریال گفت: علاوه بر خرید اقلام بهداشتی برای کادر درمانی بیمارستان عباسی میاندوآب، ۶۰ عدد ماسک دایمی ۲ فیلتره و ۱۶۰ عدد شیلد دایمی جهت تامین نیازهای کادر پزشکی و پرستاری در سایر مراکز درمانی این شهرستان با صرف ۲۹۱ میلیون ریال خریداری شده است.
سخنگوی ستاد مردمی مبارزه با بیماری کرونا در میاندوآب ادامه داد: به واسطه کمکهای مردمی ۵۰۰ لیتر محلول ضدعفونی کننده برای خانوارهای نیازمند و سه هزار و ۲۰۰ لیتر ماده ضدعفونی کننده (وایتکس) با صرف ۱۱۰ میلیون ریال خریداری شد که ۲ هزار و ۴۰۰ لیتر از مواد شوینده با مشارکت عوامل آتشنشانی در ضدعفونی معابر شهرستان استفاده و ۸۰۰ لیتر نیز برای استفاده در ۲ تونل ضدعفونی کننده خودروها در ورودیهای شهر (ورودی از سمت تبریز و از طرف بوکان) قرار داده شد.
«نژادبهمن» افزود: همچنین ۲۵ هزار جفت دستکش لاتکس و پلاستیکی اهدایی از سوی یک خیر به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال در بین شهروندان توزیع شد.
وی گفت: علاوه بر این ۵۰ دست لباس اهدایی یک بار مصرف محافظتی بین کادر درمانی و ۲۰۰ دست لباس اهدایی در بین کودکان کمبرخوردار در مناطق مختلف میاندوآب توزیع شده است.
وی با بیان اینکه ۲۵ دست لباس و عینک به ارزش بیش از ۳۳ میلیون ریال خریداری و برای گندزدایی معابر در اختیار جوانان قرار داده شده است گفت: همچنین بابت بیمه حوادث آنان هفت میلیون و ۳۰۰ هزار ریال پرداخت شده است.
ستاد مردمی مقابله با کرونا در میاندوآب با مشارکت ۱۳ سمن در زمینههای مختلف شامل سلامت، محیط زیست، خیریه، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و ورزشی به عنوان داوطلبان اجتماعی که همیشه نسبت به جامعه و شهروندان در حل معضلها داوطلبانه و مسوولانه حضور دارند فعالیت میکنند.
همزمان با جدی شدن موضوع و بحران کرونا در ایران و به تبع آن در شهرستان میاندوآب موسسات مردم نهاد شهرستان میاندوآب به شکل کمسابقهای گرد هم آمده و در مورد بحران کرونا فعالیتهای ارزشمند و مختلفی را انجام میدهند.
در میاندوآب ۲۹ موسسه مردم نهاد در زمینههای مختلف زیست محیطی، پزشکی، آموزشی، ورزشی، توانبخشی و خیریه مجوز دریافت کردهاند که هماکنون ۱۲ موسسه از بین آنها فعال است.
میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است و سومین شهرستان پرجمعیت این استان پس از ارومیه و خوی به شمار میرود.