فیصل رسولی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح همزمان با هفته بیمه سلامت (سه تا ۹ آبان) اجرایی میشود و کسانی که فاقد بیمه هستند میتوانند با مراجعه به سامانه رفاهی و در صورتی که شامل سه دهک اول جامعه باشند، به صورت رایگان بیمه سلامت ایرانیان را دریافت کنند.
وی اضافه کرد: سه دهک اول جامعه شامل کسانی میشود که طبق سامانه رفاهی وزارت رفاه حقوق و درآمد آنان از ۴۰ درصد حداقل دستمزد مشمول قانون کار کمتر باشد و منابع درآمدی دیگری نداشته باشند.
وی افزود: طبق اعلام این سامانه دهک چهارم جامعه نیز تنها با پرداخت ۵۰ درصد هزینه بیمه، میتوانند از مزایای استفاده از آن بهرهمند شوند و دهکهای بالاتر نیز با پرداخت هزینه به عضویت این صندوق درآیند.
رییس اداره بیمه سلامت مهاباد گفت: هماکنون در این شهرستان ۱۴۷ هزار نفر تحت پوشش پنج صندوق بیمه سلامت شامل روستاییان، همگانی، کارمندان، ایرانیان و سایر اقشار قرار دارند که از این تعداد، ۷۳ هزار نفر عضو صندوق روستاییان و ۵۶ هزار نفر نیز عضو صندوق بیمه همگانی هستند که تنها هزینه صدور یا تعویض دفترچه از آنها اخذ میشود.
رسولی افزود: ۱۲ هزار نفر نیز عضو صندوق کارکنان دولت، سه هزار و ۱۰۰ نفر عضو صندوق بیمه ایرانیان و سه هزار و ۴۰۰ نفر نیز عضو صندوق سایر اقشار این بیمه هستند.
وی بیان کرد: در این شهرستان همچنین ۳۲۰ نفر تحت عنوان بیماران خاص شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیز، پیوند کلیه و ام اس زیرپوشش بیمه سلامت هستند که تمام هزینههای درمانی را به صورت رایگان دریافت میکنند.
وی با اشاره به همکاری بیمه سلامت با تمام داروخانههای مهاباد گفت: بیمه سلامت با ۲۸ واحد داروخانه این شهرستان در تامین داروی موردنیاز بیمهشدگان نیز همکاری دارد و دارندگان بیمه سلامت میتوانند در درمانگاههای خاتمالانبیا، خودکفایی و مهر با تعرفه دولتی خدمات پزشکی دریافت کنند.
وی در خصوص اجرای طرح نسخه الکترونیکی نیز گفت: این طرح نیز به زودی در مهاباد اجرایی میشود و با اجرایی شدن آن نیازی نیست که بیماران دفترچه درمانی خود را هنگام مراجعه به پزشک همراه داشته باشند.
شهرستان مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شدهاست.