لقمان خسروپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: با بررسی‌های انجام شده و اعلام شرکت غله و خدمات بازرگانی مشخص شد منبع آلودگی این گندم‌ها مربوط به محموله‌ای است که از یکی از سیلوهای بخش خصوصی شهرستان شاهین‌دژ  به کارخانه آرد این شهرستان حمل شده است.

وی اظهار داشت: این محموله پس از ورود به کارخانه آرد توسط کارشناس فنی این کارخانه مورد آزمایش قرار گرفته و پس از آنکه نسبت به آلودگی آن به آفت زنده اطمینان حاصل شد، از چرخه تولید خارج و توسط مرکز بهداشت و درمان این شهرستان توقیف شد.

وی با بیان اینکه منبع این آلودگی کارخانه آرد این شهرستان نیست، اضافه کرد: این محموله ۲۲ تنی دوباره به مبدا باید برگردانده شود.  

خسروپور افزود: طبق نظر کارشناسان شرکت غله و خدمات بازرگانی برای از بین بردن آفت‌های زنده داخل گندم باید از یک نوع قرص استفاده می‌شد تا طی پروسه زمانی دوباره این غله به چرخه تولید باز می‌گشت که متاسفانه این کار در مبدا ارسال این محموله انجام نشده بود.
وی با بیان اینکه در فضای مجازی خبرهای کذبی در این مورد منتشر شده است که موجب نگرانی مردم شده است، تاکید کرد: این محموله‌ آلوده به چرخه غذایی وارد نشده و مردم این شهرستان هیچ‌گونه نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

اخیرا خبرهایی در زمینه آلودگی گندم‌های تحویلی به کارخانه آرد این شهرستان طی روزهای گذشته توسط رسانه‌ها منتشر و موجب بروز نگرانی‌هایی در میان شهروندان بوکانی شد.

این شهرستان با ۲۵۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و ۱۸۲ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.

در بوکان یک واحد کارخانه تولید آرد و یک سیلوی ۷۵ هزار تنی جهت ذخیره گندم وجود دارد؛ در حال حاضر ۳۱۲ واحد نانوایی در این شهرستان فعالیت می‌کند که از این تعداد، ۲۵۴ واحد در شهر و بقیه نیز در روستاهاست. 

۷۵۱۰/۶۱۸۵/۲۰۹۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.