علی عبدلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای راه اندازی ناحیه صنعتی باید در ابتدا تجهیزات زیرساختی تامین شود و در حال حاضر این شهرک در تامین زمین با مشکل روبرو است.
وی العام کرد: طی توافقی که مسوولان شهرستانی صورت گرفت اقدامات تسهیل این امر در حال پیگیری است و زمینی برای راه اندازی این ناحیه صنعتی مشخص شد.
وی ادامه داد: ناحیه صنعتی قوشچی در 20 هکتار از سال 1388 مجوز راه اندازی دریافت کرده است و تا پایان امسال نیز آماده واگذاری به سرمایه گذار و راه اندازی واحدهای صنعتی می شود.
وی با اشاره به اینکه 2 هزار و 400 هکتار از اراضی این استان در اختیار شهرک های صنعتی است، گفت: 34 شهرک و ناحیه صنعتی در این استان وجود دارد که 25 مورد از این تعداد در مساحتی بیش از 650 هکتار فعال است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان غربی ادامه داد: 23 هزار و 180 نفر در واحدهای فعال موجود در این شهرک ها و نواحی مشغول به کار هستند و آمار فعالیت واحدهای تولیدی در آذربایجان غربی، جایگاه این شهرک ها در حوزه صنعت و تولید استان را نشان می دهد.
عبدلی ادامه داد: استفاده از فناوری های نوین، بهبود کیفیت محصولات تولیدی، افزایش مزیت رقابتی تولید کنندگان و استانداردسازی واحدها و تولیدات از مهمترین عوامل توسعه صادرات و ورود به بازارهای بین المللی به شمار می رود که باید تولید کنندگان به این عوامل دقت کنند. به گزارش ایرنا آذربایجان غربی از نظر صنعتی یکی از استان های کم برخوردار کشور به شمار می رود و با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی به مدار تولید آغاز شده است.
سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از شهریور 1384 فعالیت خود را آغاز کرد و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یک سازمان توسعه ‌ای به شمار می رود.
9918/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.