«بهزاد شیرپنجه» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی سال های اخیر جهت حفاظت از این گونه جانوری در این جزیره اقداماتی انجام شده است که از جمله مهمترین آنها می توان به احداث آبشخور و نصب این دوربین ها اشاره کرد.
وی اضافه کرد: بدون شک احیا و حفاظت از جمعیت گوزن زرد ایرانی نیازمند صرف هزینه های بسیار و بررسی های کارشناسی دقیق تر است.
وی گفت: کبودان با وسعت سه هزار و 300 هکتار، اشک با وسعت 2 هزار 500 هکتار، اسپیر با وسعت یکهزار و 200 هکتار و آرزو با وسعت 800 هکتار مکان امنی برای زیست این گونه است.
شیرپنجه اظهار داشت: پنج برنامه برای حفاظت از گوزن زرد ایرانی و گونه های غاز پیشانی سفید کوچک، میش مرغ، خرس قهوه ای و پلنگ تهیه و تدوین و آبشخورهای منطقه برای حفاظت و زاد و ولد آنها ساماندهی شده است.
وی استحصال آب باران و روان آب های سطحی از سطوح عایق طبیعی و مصنوعی را یکی از الگوهای کاربردی برای ذخیره سازی آب جهت مصارف مورد نظر از جمله تامین آب شرب مورد نیاز حیات وحش دانست و بیان کرد: امسال حیات وحش این پارک ملی از وضعیت زیستی بسیار مطلوبی برخوردار است.
به گزارش ایرنا دریاچه ارومیه دارای 102 جزیره بزرگ و کوچک به مساحت 33 هزار و 486 هکتار می باشد که از سوی سازمان یونسکو به عنوان اندوخته طبیعی جهان به ثبت رسیده است.
7125/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.