سرهنگ پاسدار حسین جمشیدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه فرصت های شغلی در بخش های اقتصاد مقاومتی و ایجاد صنایع تبدیلی بوده است، افزود: برای ایجاد اشتغال این تعداد بیش از 900 میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.
وی گفت: دایر کردن 15 کارگاه قالیبافی و خیاطی در این شهرستان از جمله اقدامات انجام شده در راستای ایجاد این میزان اشتغال بوده است.
وی ادامه داد: تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در بخش های پرورش دام سنگین، کاشت زعفران، صنایع دستی، پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ، کشت گیاهان دارویی، پرورش بلدرچین، پرورش زنبور عسل، محصولات گلخانه ای و صنایع تبدیلی به متقاضیان پرداخت می شود.
فرمانده سپاه بوکان اضافه کرد: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در سپاه همچنان ادامه دارد و متقاضیان می توانند با مراجعه به بسیج سازندگی شهرستان طرح های خود را ارایه کرده و درخواست دریافت تسهیلات کنند.
سرهنگ جمشیدی گفت: نگاه اقتصادی سپاه، ورود به بخش تولید و اشتغال برای پشتیبانی و حمایت همه جانبه از جهاد اقتصادی مد نظر مقام معظم رهبری است.
وی بیان کرد: ساخت خانه عالم، کمک به ساخت سرویس بهداشتی مدارس، مرمت مساجد، ساخت مسکن محرومان با مشارکت کمیته حضرت امام (ره)، ساخت غسالخانه و عمران مناطق محروم روستایی از جمله کارهای است که سپاه در بوکان انجام داده است.
به گزارش ایرنا، در دهه فجر امسال، پنج واحد مسکن مددجویی نیز توسط سپاه و با مشارکت کمیته امداد بوکان در مناطق محروم و روستایی این شهرستان ساخته شده و به بهره برداری رسید.
تشکیل گروه های جهادی، محرومیت زدایی، اجرای پروژه های عمرانی، اشتغالزایی و توانمندسازی افراد از برنامه های مهم بسیج سازندگی سپاه شهرستان بوکان است.
7510/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.