به گزارش ایرنا، وحدت و انسجام جزو برترین امور و ویژگی های امت اسلامی است تا جایی که قرآن در آیه 103 سوره آل عمران به مسلمانان چنین می فرماید: «همگی به ریسمان الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید».
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توطئه های پیچیده ای از سوی دشمنان علیه مسلمانان طراحی شده و آذربایجان غربی نیز به عنوان نمادی از همزیستی مسالمت آمیز اقوام و ادیان الهی مورد هدف این حربه ها قرار گرفته اما همه آنها در سایه بصیرت ناشی از توسل به آموزه های دینی نقش بر آب شده است.
امام جمعه خوی معتقد است که پذیرش سیره و سنت رسول خدا (ص)، قبول قرآن به عنوان کتاب نجات بخش آسمانی، اعتقاد به انجام فرایض و مناسک حج، وجود اعمال عبادی مشترک متعدد مانند نماز و روزه و وجود تاریخ طولانی مشترک بین عموم مسلمانان از محورهای وحدت بین مسلمانان است.
حجت الاسلام سیدرضی شکوری، وحدت تاریخی بین مسلمانان را نجات بخش دین اسلام عنوان کرد و گفت: دشمنان در طول تاریخ بغض‌های خود را نسبت به وحدت امت اسلام مخفی نکرده اند و در بسیاری از مواقع این کینه‌ها به ترور علما منجر شده است.
وی افزود: وحدت بین شیعه و سنی خاصه بین علما باید بیش از گذشته مشهود باشد و تلالو آن نباید به هفته وحدت خلاصه شود.
امام جمعه اهل سنت شهر قطور خوی نیز در گفت و گو با ایرنا با اشاره به همراهی چهل ساله علمای اهل سنت با انقلاب اسلامی، گفت: دشمنان سعی کردند بین انقلاب و علمای اهل سنت فاصله ایجاد کنند و وقتی از این مسئله مایوس شدند به تفرقه افکنی بیم امت اسلامی روی آوردند که آن هم با هوشیاری خنثی شد.
ماموستا قادرخالدی، وهابیت را عامل بی‌ثباتی در جهان اسلام دانست و عنوان داشت: وهابیت که جز خود همه را مشرک و کافر می‌داند، امروز مهمترین عامل تفرقه و بی‌ثباتی در منطقه به شمار می رود.
وی ادامه داد: آنان امت اسلایم را به جان هم می‌اندازد و جشن گرفتن اعیاد را شرک ‌می‌دانند؛ وهابیون در حالی که در شرک مطلق غوطه ور هستند، دیدگاه های غیر علمی و احمقانه را ترویج می دهند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی خوی نیز تفرقه افکنی بین مسلمانان را تلاش اصلی دشمنان عنوان کرد و گفت: دشمنان از اتحاد و همدلی مسلمانان بسیار واهمه دارند و قرآن و پیامبر
اکرم (ص) را می توان محور این اتحاد دانست.
حجت‌الاسلام مصطفی محمدلو به بیان راهکارهای تحکیم وحدت اشاره کرد و افزود: آشنایی مسلمانان با آموزه های دینی در این مسیر ضروری است زیرا در آیات متعددی در قرآن کریم، امت اسلامی به همگرایی دعوت شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه در برخی از آیات حتی همه مسلمانان برادر دینی خوانده شده اند، اظهار داشت: در این مسیر باید با نادیده گرفتن مرزهای جغرافیایی و سیاسی برای تحکیم همبستگی و وحدت بین تمام مسلمانان تلاش کرد تا معنای واقعی «واعتصموا بحبل الله جمیعا» تجلی یابد.
به گزارش ایرنا امروزه جامعه اسلامی باید قرآن و عترت پیامبر صلی الله علیه و آله را ملاک وحدت قرار دهد و با همنشینی، بحث و کاوش صادقانه، ریشه ‏های اختلاف را شناسایی کند و آن را برای همیشه بخشکاند.
3072/7132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.