جعفرصادق اسکندری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات برای راه اندازی و فعال کردن معادن کوچک مقیاس به خصوص معادن فلزی و احداث واحدهای فرآوری پرداخت می شود.
وی ادامه داد: احداث واحدهای فرآوری از سیاست های کلی این سازمان بوده که در این راستا از طریق سامانه کارا و با همکاری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران همچنین صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی تسهیلات مورد نیاز جهت احیای معادن و خرید ماشین آلات و احداث واحد های فرآوری در نظر گرفته شده است.
وی افزود: تمامی برداشت های مواد معدنی بدون اخذ مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی غیر قانونی است.
وی اضافه کرد: برداشت های مواد معدنی حتی برای سازمان های دولتی و پروژه های عمرانی نیازمند دریافت مجوزهای قانونی از سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی بیان کرد: همچنین تاکنون 463 فقره پروانه بهره برداری معادن در این استان صادر شده که نزدیک به 50 درصد این واحدها شامل 235 واحد فعال است.
اسکندری با اشاره به اینکه رونق تولید معادن می تواند زمینه بهبود وضعیت اقتصادی کشور را میسر کند، ادامه داد: معادن به عنوان زنجیره اول بسیاری از صنایع فرآوری تبدیلی، تاثیرپذیری بالایی از شرایط کلی اقتصاد کشور دارد.
به گزارش ایرنا بخش معدن و صنایع پایین دستی آن محور توسعه آذربایجان غربی به شمار می رود و اما معاون سنگ این استان با مشکلات عدیده ای چون خام فروشی و نبود بازار مواجه است.
اعطای تسهیلات با بهره بانکی پایین جهت سرمایه در گردش و همچنین نوسازی ماشین آلات معدنی برای بهبود عملکرد معادن این استان ضروری است.
آذربایجان غربی از وضعیت مناسبی در زمینه ذخایر معدنی برخوردار است اما هنوز تا بهره برداری مطلوب از ظرفیت های بخش معدن و صنایع معدنی راهی طولانی در پیش دارد.
محدوده آذربایجان غربی تحت پوشش سه زون از زون های بیست گانه اکتشاف سیستماتیک کشور شامل ' اشنویه – خوی'، 'مریوان – مهاباد' و شاهین دژ – ماهنشان' قرار گرفته است.
9918/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.