عین الله شریف پور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تمرکز زدایی در ساختار اقتصادی مالی و واگذاری برنامه ریزی به استان ها و شهرستان ها قطار توسعه در استان های کمتر توسعه یافته و عقب مانده به راه می افتد.
وی با بیان اینکه ایران از ظرفیت های گسترده ای برخوردار است، بیان کرد: با تمرکز زدایی در ساختار اقتصادی مالی و‌ واگذاری تصمیم گیری به استان ها می توان برای توسعه هر استان نسخه بومی نوشت و بر اساس ظرفیت ها برنامه ریزی کرد.
نماینده مردم ماکو در خانه ملت حرکت به سمت توسعه متعادل و متوازن، وارد کردن استان ها به عرصه رقابت و ایجاد فضای رقابتی بین استان ها را از جمله دیگر نتایج مثبت تمرکززدایی در ساختار اقتصادی مالی برشمرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: با اجرایی شدن این طرح ردیف اعتباری بیشتری به استان های کمتر توسعه یافته و‌ عقب مانده تخصیص می یابد و این وضعیت موجب ایجاد بسترهای اشتغال و سرمایه گذاری می شود.
به گزارش ایرنا رهبر معظم انقلاب مهرماه سال جاری دستگاه ها، مراکز علمی، نخبگان و صاحب نظران را به بررسی عمیق ابعاد مختلف سند پایه الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت و ‌ارایه نظرهای مشورتی جهت تکمیل و‌ ارتقای این سند بالا دستی فراخواندند.
سند پایه الگوی ایرانی اسلامی معرف سیر کلی تحولات مطلوب ایران در عرصه فکر، علم، معنویت و زندگی به سوی تمدن نوین اسلامی ایرانی در نیم قرن آینده است.
این الگو ‌با مشارکت گسترده متفکران و صاحب نظران ایرانی و بر اساس جهان بینی و اصول اسلامی و ‌ارزش های انقلاب اسلامی و باتوجه به مقتضیات اجتماعی و اقلیمی و میراث فرهنگی ایران بر طبق روش های علمی و با استفاده از دستاوردهای بشری و‌ مطالعه آینده پژوهانه تحولات جهانی طراحی شده و شامل مبانی، آرمان ها، رسالت، افق و تدابیر است.
8135/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.