علی دیانتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: 270 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان در سال زراعی گذشته، با تولید بیش از 755 تن دانه روغنی کلزا به کشت این محصول اختصاص یافته بود.
وی افزود: امسال نیز به منظور توسعه کشت کلزا در این شهرستان، یک هزار و 625 کیلوگرم بذر کلزا از ارقام بروتوس، ماراتن، ان پریو، سامبرو، لورین و هیدرومیل در بین کلزاکاران منطقه توزیع شد.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود در سال زراعی جاری، یک هزار و 183 تن محصول کلزا از مزارع این شهرستان برداشت شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون شرایط خرید کلزا تسهیل و محصول کشاورزان به قیمت مناسب به صورت تضمینی خریداری و تسهیلات حمایتی نیز به کلزاکاران اعطا می شود.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: کلزا یکی از گیاهان روغنی است که روغن حاصل از آن به لحاظ پایین بودن درصد اسیدهای چرب اشباع و دارا بودن امگا 3 و امگا 6 ازکیفیت بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه حدود 90 درصد روغن مصرفی در کشور از محل واردات تامین می شود، بیان کرد: جهت قطع وابستگی کشور به واردات روغن، ترویج و توسعه کشت کلزا ضروری و از برنامه های اولویت دار سازمان جهاد کشاورزی است.
دیانتی اضافه کرد: کلزا در تناوب با دیگر محصول های زراعی به ویژه گندم و جو حاصلخیزی خاک را بهبود بخشیده و باعث افزایش عملکرد محصول بعد از خود می شود.
به گزارش ایرنا، در راستای تحقق سیاست های ستاد احیای دریاچه ارومیه در زمینه تغییر و اصلاح الگوی کشت محصولات زراعی و با توجه به خصوصیات زراعی کلزا که گیاهی با نیاز آبی کم است؛ بهترین محصول جهت جایگزینی با محصولات آب بر است.
میاندوآب دارای 82 هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل 52 هزار هکتار اراضی آبی و 30 هزار هکتار اراضی دیم است و بیش از 50 نوع محصول زراعی و باغی از این اراضی تولید می شود.
9871/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.