به گزارش ایرنا، علی مکرمی روز پنجشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی افزود: پیاده راه ها، محله ها و بوستان های شهر می تواند محل خوبی برای اجرای طرح های جذاب و گیرا برای ترویج فرهنگ کتابخوانی باشد.
وی اضافه کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر در این زمینه با همکاری اداره های فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش باید زمینه لازم را برای ایجاد فضای کتابخانه ای در اماکن عمومی فراهم کنند.
وی گفت: راه اندازی بازار کتاب، ایجاد غرفه کتاب در جشنواره های مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی و اجرای طرح ایستگاه کتاب در محله ها و خیابان ها از برنامه هایی است که می تواند در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی مفید باشد.
مکرمی با بیان اینکه برای ترویج کتابخوانی باید پیوندی بین مدارس و کتابخانه های عمومی ایجاد شود، ادامه داد: اداره های متولی و دستگاه های اجرایی در حوزه فرهنگ و هنر با برنامه ریزی و هماهنگی برای اجرای طرح های ابتکاری، جذاب، فرهنگ ساز و خلاقانه در زمینه کتابخوانی تلاش کنند.
فرماندار تکاب اضافه کرد: توسعه امر کتابخوانی در میان آحاد جامعه به ویژه خانواده ها در برخی مواقع به هزینه چندانی نیاز ندارد و تنها همت بالا و خلاقیت می طلبد.
به گزارش ایرنا تکاب با 81 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار باب کتابخانه عمومی با 50 هزار نسخه کتاب و 2 هزار و 500 عضو فعال است.
7514/6185/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.