جعفر علیزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا میانگین برداشت ذرت دانه ای را 9.5 تُن و ذرت علوفه ای را نیز 50 تُن در هکتار اعلام کرد و افزود: بیشتر کشاورزان تمایل داشتند به دلیل افزایش قیمت علوفه، ذرت را به صورت علوفه ای برداشت کنند.
وی اضافه کرد: تمامی بخش های گیاه در ذرت علوفه ای شامل ساقه، برگ و دانه به صورت مکانیزه برداشت می شود و پس از خرد کردن در محیط های خاصی نگهداری می شود تا پس از مدتی به صورت علوفه آماده به مصرف دام برسد.
علیزاده گفت: ذرت علوفه ای و دانه ای یکی از محصول های مهم برای افزایش تولیدهای زراعی در این شهرستان است که در بخش دام و طیور مورد استفاده قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: این محصول در مهاباد تنها به صورت آبی کشت می شود و وجود کارخانه های خوراک دام و طیور در این منطقه و سودآوری خوب از جمله عوامل انگیزه بیشتر کشاورزان برای کشت آن است.
علیزاده افزود: ذرت تولید شده در مهاباد علاوه بر تامین نیاز این شهرستان به دیگر شهرستان های همجوار نیز فرستاده می شود.
به گزارش ایرنا ذرت از جمله محصولات کشاورزی است که در بهار کاشته می شود و با توجه به اینکه در صنعت دامداری و طیور مصرف می شود، جزو محصول های با اهمیت برای این صنعت به شمار می رود.
نیاز به چندین نوبت آبیاری در بهار و تابستان و کاهش منابع آبی در این منطقه از رغبت کشاورزان برای کاشت این محصول کاسته است.
مهاباد در جنوب آذربایجان غربی و 116 کیلومتری مرکز استان واقع شده و دارای بیش از 80 هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی و باغی است.
در سال زراعی گذشته 62 هزار هکتار از مزارع مهاباد به کشت محصولات مختلف اختصاص یافته بود که 52 هکتار آن به صورت دیم و مابقی به صورت آبی کشت شده بود.
3020/6185/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.