محمدرضا صادقیان روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: گاز و ذرات خروجی از بویلرها و ذرات و صوت محیطی سه واحد صنعتی و معدنی تولید طلا در شهرستان تکاب در این مرحله از پایش زیست محیطی، در 'آقدره' و 'زره شوران' مورد بررسی کارشناسان محیط زیست قرار گرفت.
وی ادامه داد: همچنین از پساب خروجی کارخانه‌ها، چاه‌های پیزومتریک و نیز رودخانه‌های حاشیه کارخانه ‌های طلای تکاب نیز نمونه برداری شد.
صادقیان بیان کرد: علاوه بر این، وضعیت و عملکرد آزمایشگاه های معتمد کارخانه های طلای تکاب نیز مورد بررسی و نظارت قرار گرفت.
وی گفت: به منظور رعایت استاندارهای زیست محیطی و کاهش میزان آلاینده ها، نظارت دقیق و پایش های مستمر و همه جانبه زیست محیطی در فصول مختلف سال در واحدهای فرآوری و تولید طلای تکاب انجام می شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان تکاب دارای 2 معدن بزرگ طلا در مناطق زره شوران و آقدره با ذخیره بیش از 100 تن طلا است و هم اینک سه واحد صنعتی و معدنی تولید و فرآوری طلا در کنار معادن بزرگ طلا فعالیت می کند.
معدن طلای زره شوران از بزرگترین معادن طلای کشور و کارخانه تولید و فرآوری طلای این معدن نیز به عنوان بزرگترین واحد صنعتی فرآوری طلا در خاورمیانه مطرح است.
شهرستان تکاب در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و با دارا بودن معادن غنی طلا و سنگ به عنوان یکی از قطب های معدنی کشور شناخته می شود.
7514/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.