محمدحسین حسن زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: درمانگاه امام رضا(ع) شهرداری تبریز به صورت شبانه روز در خدمت شهروندان است و بیشترین مراجعه کنندگان مربوط به پزشکان عمومی است.
وی ادامه داد: کلینیک های دستگاه های عمومی از جمله تامین اجتماعی، شهرداری و نیروهای مسلح به عنوان بخش دولتی محسوب می شوند و ارائه خدمت در این کلینیک ها بر اساس فرانشیز ( حق بیمه)دولتی انجام می شود.
حسن زاده با اشاره به اینکه کارکنان شهرداری به صورت رایگان از خدمات کلینیک های شهرداری استفاده می کنند، گفت: آماده ایم خدماتی که در این مراکز ارائه می شود به خبرنگاران نیز به صورت رایگان ارائه دهیم.
وی در خصوص تجهیز درمانگاه امام رضا(ع) شهرداری تبریز به دستگاه های تصویربرداری گفت: اقدامات لازم انجام شده و با توجه به محدودیتی که داریم به دنبال امضای تفاهم نامه با بخش خصوصی برای ارائه خدماتی همچون سونوگرافی، رادیولوژی و ام آر آی هستیم.
مدیرکل مرکز سلامت شهرداری تبریز با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی به عنوان استان بدون معتاد متجاهر در کشور شناخته شده است، افزود: شهرداری تبریز با دو مرکز نگهداری معتادان متجاهر ماده 16 و باغ فرشته همکاری لازم را دارد.
وی با اشاره به پویش «نه به دخانیات» گفت: به همکاران اداره کل سلامت شهرداری تبریز تا پایان مهرماه سال جاری فرصت داده شده تا در صورت مصرف سیگار اقدام به ترک کنند در غیر اینصورت از محل کار خود خداحافظی خواهند کرد.
حسن زاده از تلاش این سازمان برای توسعه فرهنگ سلامت با اقداماتی همچون دوچرخه سواری خبر داد و گفت: فرهنگ دوچرخه سواری اقشار مختلف مردم همچون بانوان نیز با رعایت تمامی مسائل شرعی و اجتماعی افزایش خواهد یافت.
وی همچنین گفت: محل های ویژه در برخی از نقاط تبریز برای تجمع و دورهمی سالمندان در نظر گرفته می شود.
تبریز یکی از کلانشهرهای کشور در شمال‌غرب ایران و مرکز استان آذربایجان شرقی است.
این شهر، بزرگ‌ترین قطب اقتصادی منطقهٔ شمال‌غرب ایران و مرکز اداری، ارتباطی، بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته می‌شود.
در سال ۱۳۹۵ خورشیدی، جمعیت تبریز افزون بر ۱٬۵۵۸٬۶۹۳ نفر بود.
6120/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.