علی محمودی روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش هریس، به مشکلات مربوط به دو نوبتی بودن مدارس و بازدهی ناکافی آنها اشاره کرد و اظهار داشت: لازمه بهبود کیفیت آموزش تک نوبتی کردن مدارس منطقه است.
وی افزود: برای ساماندهی فضاهای آموزشی مدارس شهر هریس و تک نوبتی کردن مدارس باید استفاده بهینه از فضاهای آموزشی موجود در سطح شهر برای سال تحصیلی جدید شود.
محمودی اضافه کرد: کمبود سالن های ورزشی به خصوص برای دانش آموزان دختر در این شهرستان حاد است و از نظر امکانات نیز کمبود امکانات آزمایشگاهی، هوشمندسازی کلاس ها و تجهیز کتابخانه ها از دیگر مشکلات فرا روی آموزش و پرورش شهرستان می باشد که همیاری و کمک خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار را می طلبد.
وی با اشاره به اینکه جشنواره خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار شهرستان هریس چهارم تیر ماه امسال برگزار می شود، گفت: تاکنون تعداد 210 باب کلاس درس توسط خیرین در این شهرستان احداث شده است.
محمودی اصلی ترین مشکلات شهرستان هریس را کمبود فضاهای آموزشی در شهرهای بخشایش، کلوانق و زرنق و روستاهای شهرستان اعلام و اظهار کرد: در شهر هریس نیز تعدادی از مدارس دو نوبتی است و در مدارس روستایی چهار مدرسه به صورت کانکس بوده و تعدادی از مدارس روستایی نیز تخریبی هستند که در زلزله سال 91 آسیب جدی دیده اند.
وی ادامه داد: با توجه به محرومیت شهرستان هریس، کمک های مردمی به مدارس کافی نبوده و اکثر مدارس شهرستان در اداره امور خود دچار مشکل می باشند که این مشکلات در مدارس شبانه روزی دوچندان است.
شهرستان هریس با حدود 70هزار نفر جمعیت در 65 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
/3038/7227/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.