مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در حال حاضر ٢٢ سینما در سطح استان فعال است و احداث پردیس‌های سینمایی در مجتمع‌های تجاری و افزوده شدن چندین سالن به ظرفیت سینمایی استان بر اساس نیاز جامعه به شکل‌گیری محیط‌های چند‌منظوره فرهنگی اتفاق افتاده است.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، محمد محمدپور در نشست اعضای شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره فیلم تبریز، گفت: در سال‌های اخیر شاهد شور و نشاط در حوزه‌ی هنر سینما و موفقیت‌های متعدد و چشمگیر فعالان این عرصه هستیم که این امر نشان دهنده‌ی همت والای هنرمندان سینمای استان است.
وی افزود: هر روز شاهد گسترش سینما و هنر هستیم و رویش‌های ارزشمندی را در عرصه فرهنگ و هنر مشاهده می‌کنیم.
محمدپور با بیان این‌که تمامی افتخارات در عرصه سینما و هنر به خود هنرمندان و توان آن‌ها بر می‌گردد، خاطرنشان کرد: این هنرمندان با کمترین امکانات کارهای بس ارزشمندی خلق کردند.
وی با بیان این‌که هنرمندان استان همواره برای شهر افتخار آفرینی کرده و عظمت‌های تبریز را در عرصه‌های مختلف به نمایش در می‌آورند، ادامه داد: به داشتن چنین افرادی می‌بالیم و می دانیم که با حمایت از آنان می‌توان شاهد افتخار آفرینی مداوم هنرمندان باشیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: اتفاقات خوبی در این حوزه رقم خورده و سینمای استان هم از لحاظ فنی و ساخت فیلم پیشرفت قابل توجهی داشته و هم از لحاظ اکران فیلم‌ها و افزایش سینماهای استان و استقبال مردم از این سالن‌ها و اکران‌ها قابل توجه است.
محمدپور برگزاری موفق جشنواره فیلم تبریز در سال گذشته را نمودی از این موفقیت‌ها عنوان کرد و ضمن ابراز رضایت از برگزاری نخستین جشنواره فیلم تبریز، کیفیت اجرای آن را در مجموع ارزیابی‌های انجام شده، قابل قبول دانست و تاکید کرد که توجه به تجربه‌های موجود امری لازم و ضروری است.
وی آغاز به فعالیت انجمن سینماگران استان، انجمن انیمیشن، خانه‌ی مستند،‌ خانه سینما  و حضور مستندسازان کشور در تبریز را از دیگر فعالیت‌های شایان توجه  حوزه‌ی سینما در استان برشمرد و گفت: فیلمسازان استان نیز سال گذشته و امسال موفقیتهای متعددی را در سطح جهانی کسب کرده‌اند که مایه‌ی مباهات است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: با افتتاح  سالن‌های سینما در استان بیش از ۵٠ درصد به ظرفیت موجود سینمایی استان افزوده شده است.
محمدپور با اشاره به لزوم پررنگ‌تر شدن حضور سینمای استان در ایران و جهان اظهار کرد: در دنیای کنونی هنر سینما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است اما سینمای ما تفاوت زیادی با وضعیت اقتصاد سینما ی دنیا دارد  و متاسفانه ما نتوانسته‌ایم از این حوزه‌ی پراهمیت آن طور که باید، بهره‌مند شویم.
وی تاکید کرد: باید اتفاقات و رویدادهایی رقم بخورد تا فضای رقابتی در حوزه‌ی سینما را تقویت کرده و این ظرفیت را به مردم و نهادهای تصمیم‌گذار معرفی نموده و پدیده‌های نو و استعدادهای نهفته شکوفا شود.
وی همچنین به لزوم توجه بیشتر به بحث آموزش در حوزه‌ی سینما تاکید کرد و خواستار ایجاد رشته‌ی دانشگاهی در این حوزه در استان و ایجاد آموزشگاههای آزاد سینمایی شد.
محمدپور همچنین تولید محتوا و متون نمایشی و سینمایی را از دیگر نیازهای حوزه‌ی تئاتر و سینمای استان برشمرد و تاکید کرد که این مسئله باید با اهتمام هنرمندان مرتفع شود.
وی همچنین برگزاری جشنواره فیلم تبریز را محملی برای معرفی سینماگران شاخص و برجسته‌ی استان دانست و بر لزوم بهره‌گیری از داوران و اساتید استانی در این جشنواره تاکید کرد.
وی با اشاره به مقارن بودن دومین جشنواره فیلم تبریز با رویداد تبریز ٢٠١٨ ، خاطرنشان کرد: این جشنواره می‌بایست زمینه‌ساز جذب گردشگر فرهنگی به استان باشد.

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.