یونس فاتح روز پنجشنبه در جلسه اشتغال با اشاره به بافت این تعداد تخته فرش اظهار کرد: از این تعداد شش هزار و 20 تخته فرش، 101 تخته ورنی ( نوعی گلیم) و یکهزار و 211 عدد تابلو فرش بود.
وی ارزش قالی‌های بافته‌شده مددجویان را 30 میلیارد و 559 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: 20 درصد از طرح‌های جاری اشتغال این استان را طرح‌های قالی‌بافی تشکیل می‌دهند.
فاتح گفت: قالی‌های بافته‌شده به‌ صورت تضمینی از آنها خریداری می‌شود و مبلغ آن پس از فروش به‌طور کامل در اختیار مددجویان قرار می‌گیرد و برخی از تولیدات نیز توسط خود قالیبافان به فروش می‌رسد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجان شرقی افزود: اکنون بیش از 35 هزار طرح اشتغال، تحت نظارت کمیته امداد استان در حال اجراست که از این تعداد هشت هزار و 998 طرح مربوط به طرح‌های قالی‌بافی است.
فاتح با اشاره به اینکه بیش از هشت هزار مددجوی تحت حمایت این نهاد در سطح استان قالی‌بافی می‌کنند، گفت: همه مددجویان شاغل به بافت فرش با مشارکت سازمان فنی و حرفه‌ای، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و اتحادیه قالی‌بافان استان کارت مهارت دریافت کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه برای ارتقای مهارت‌های مددجویان قالی‌باف آموزش‌های پایدارسازی و توسعه برگزارشده است، افزود: چهار هزار و 482 نفر از مددجویان قالی‌باف در استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجان شرقی در مورد نحوه اعطای تسهیلات به مددجویان قالی‌باف اظهار کرد: مددجویان پس از آموزش و کسب مهارت قالی‌بافی بر اساس متراژ قالی و نوع بافت آن تسهیلات دریافت می‌کنند.
6132/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.