به گزارش ایرنا، پس از تصویب کلیات بودجه شهرداری تبریز از سوی شورای اسلامی این شهر در بیستم بهمن سال گذشته، بررسی آن امروز یکشنبه در پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شهر ادامه یافت.
تصویب جزئیات لایحه بودجه امسال روند اجرای طرح های عمرانی را شتاب می بخشد و دست شهرداری را در هزینه کرد برای تکمیل طرح های نیمه تمام باز می گذارد.
رئیس شورای اسلامی تبریز روز یکشنبه در جلسه علنی این نهاد درباره وضعیت لایحه بودجه گفت: از لایحه بودجه تنها بررسی 2 موضوع باقی مانده است که در جلسه امروز برای اتمام آن تلاش می شود.
شکور اکبرنژاد افزود: موضوع اولویت بندی طرح ها، از جمله بندهای بررسی نشده لایحه بودجه امسال است.
رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی تبریز نیز در جلسه امروز، گزارش این کمیسیون در ارتباط با اولویت های اجرای پروژه های عمرانی را ارایه کرد و گفت: اولویت بندی بر اساس ضرورت تکمیل سریع تر طرح های نیمه تمام است.
محمد اشرف نیا افزود: برخی دیگر از طرح ها باید در سال جاری آغاز شود که این کمیسیون آن ها را در قالب اولویت ها اعلام کرده است.
وی اظهار کرد: راه چاره تحقق بودجه، انتشار اوراق مشارکت برای طرح های عمرانی است.
عضو شورای اسلامی تبریز نیز با بیان اینکه 125 طرح عمرانی در قالب بودجه سال جاری شهرداری تبریز پیش بینی شده است، گفت: برای نتیجه گیری لازم در خصوص بودجه سال جاری، اعضای شورای اسلامی بهتر است پیشنهادهای خود را به صورت مشخص مطرح کنند.
محمدباقر بهشتی افزود: شهرداری نیز باید طرح های مهم سال 98 را در سال جاری مطالعه کند.
عضو دیگر شورای اسلامی تبریز نیز با بیان اینکه همچنان نوعی پراکنده کاری در بررسی لایحه بودجه وجود دارد، گفت: قرار بود طرح های مسیرگشایی بر اساس تبصره ای که قبلا تصویب شده است، در قالب کمیته ای مشخص اولویت بندی شود در حالی که طرح های موصوف همچنان در قالب خود بودجه اولویت بندی شده است.
فریدون بابایی اقدم افزود: در خصوص روستاهای الحاقی به تبریز نیز همچنان ابهام و اجمال در لایحه بودجه پیشنهادی حاکم است.
وی از اعضای شورای اسلامی تبریز خواست در بررسی بودجه آنچه را که شهرداری در لایحه آورده است، مبنا قرار دهند.
عضو دیگر شورای اسلامی تبریز نیز گفت: ابهامات مختلف در قالب بندهای مختلف بودجه وجود دارد که باید رفع شود.
فرج محمدقلیزاده افزود: پیشنهاد می کنم در طرح های عمرانی، آسفالت اساسی با درزگیری و لکه گیری تفکیک شود.
وی یادآوری کرد: معابر اصلی برای اجرای طرح های آسفالت ریزی باید به صورت مشخص قید شود تا شورای اسلامی بتواند نظارت بهتری داشته باشد.
عضو دیگر شورای اسلامی تبریز نیز گفت: باید سمت و سوی بودجه، معطوف به بهبود اوضاع مناطق حاشیه نشین باشد.
غلامحسین مسعودی ریحان افزود: نباید اجازه داد توازن بودجه به نحوی تغییر کند که طرح های نیمه تمام همچنان نیمه تمام باقی بماند.
وی با بیان اینکه با این رویکرد آغاز طرح های غیرضروری جدید را به مصلحت نمی دانم، اظهار کرد: به شدت با تخصیص بودجه برای طرح های سایر دستگاه ها مخالف هستم.
شهردار تبریز نیز در جلسه امروز شورای اسلامی این کلان شهر گفت: با روند فعلی و تصویب نشدن بودجه، فصل کاری محدود این شهر پایان می یابد و نمی توان روند کارهای اجرایی و عمرانی شهر را ادامه داد.
ایرج شهین باهر افزود: نباید بودجه ای نوشت یا تصویب کرد که قابلیت اجرایی نداشته باشد.
وی به اعضای شورای اسلامی پیشنهاد کرد، در جلسه ای غیرعلنی، بندبند طرح های اضافه یا حذف شده به لایحه بودجه توسط کمیسیون عمران شورا بررسی شود.
معاون برنامه ریزی شهردار تبریز نیز در این جلسه گفت: 13 هزار و 480 میلیارد ریال طرح عمرانی در قالب لایحه بودجه سال جاری پیش بینی شده بود که یک هزار و 930 میلیارد ریال دیگر نیز در مرحله اولویت بندی کمیسیون به این سقف افزوده شد.
پورخردمند افزود: یک هزار و 890 میلیارد ریال دیگر نیز بر تعهدات شهرداری در خصوص قطار شهری افزوده شده است که باید این عدد با اعتبارهای پیش بینی شده متوازن شود.
در این جلسه مقرر شد پیشنهادهای اعضای شورای شهر در ارتباط با بندهای عمرانی لایحه بودجه به صورت مکتوب تا فردا شب به دبیرخانه شورا ارائه شود تا در جلسه سه شنبه شب مورد بررسی قرار گیرد.
8023/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.