رحیم شهرتی‌فر روز دوشنبه در آئین نکوداشت خیران و جشن خودکفایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: فقرزدایی و رسیدگی به محرومان و نیازمندان از تأکیدات همیشگی امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری و جزو اعتقادات دینی ماست.
وی با اشاره به فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه حمایت از نیازمندان، گفت: نمونه بارز و موفق این موضوع که همیشه به آن افتخار می‌کنیم مشارکت مردم آذربایجان به‌طور مؤثر در بحث موسسه های خیریه است.
وی گفت: مدیریت پدیده تکدی‌گری در شهر تبریز ناشی از خدمات ارزنده مؤسسه های خیریه مردمی است که وظیفه خود را حمایت از مستمندان می‌دانند.
شهرتی فر افزود: جدی‌ترین شکل حمایت از نیازمندان، توانمندسازی آنهاست که با توجه به هماهنگی‌های کمیته امداد و دولت در این راستا قدم‌های اساسی برداشته‌شده است.
وی با بیان اینکه هراندازه بر گرایش خیرخواهی و نوع‌دوستی مردم ایران تأکید کنیم و قدردان آن باشیم به اشاعه این فرهنگ کمک کرده‌ایم، افزود: رسانه‌های عمومی باید توجه ویژه‌ای نسبت به این موضوع داشته باشند.
شهرتی‌فر با اشاره به عملکرد کمیته امداد استان در توانمندسازی و اشتغال مددجویان، گفت: در سال 95، 5 میلیارد و 791 میلیون تومان و در 11 ماهه سال جاری بیش از 73 میلیارد تومان برای اشتغال و خودکفایی مددجویان جذب شده است که این رقم تا 111 میلیارد تومان قابل افزایش است.
وی اضافه کرد: عملکرد کمیته امداد در حوزه آموزش و کاریابی نیز چشمگیر بوده و توانسته‌است 13 هزار و 200 نفر را در 11 ماهه سال جاری آموزش دهد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی بابیان اینکه بیش از 630 سازمان مردم‌نهاد در استان فعال هستند و موفقیت‌های چشمگیری در کنار کمیته امداد دارند، گفت: در هفته گذشته یک هزارمین واحد مسکونی که توسط هیأت خیریه ابرار قائم احداث‌شده بود در روستای کندرود تحویل نیازمندان شد.

وی با بیان اینکه در بحث توانمندسازی کمیته امداد سرآمد بوده و نگاه علمی به این مسأله داشته ‌است، گفت: یکی از موضوعات دیگری که باید موردتوجه قرار گیرد بالا بردن کیفیت سطح زندگی است، ممکن است سطح حمایت‌ها به شکلی باشد که مددجویان تحت حمایت دیگر دست نیاز به دیگران نبرند اما سطح زندگی به شکل مطلوب نباشد.
شهرتی‌فر در ادامه با اشاره به اقدامات آستان قدس رضوی در بحث حمایت از نیازمندان و اجرای برنامه‌های اعزام نیازمندان استان به مشهد مقدس، گفت: این اقدامات شایسته قدردانی است، اما مهم‌ترین بحث، سرمایه‌گذاری این نهاد در استان ولایتمدار آذربایجان شرقی است.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی آستان قدس رضوی برای اجرای پروژه‌های عمرانی در مناطق محروم و کم‌برخوردار استان، گفت: تاکنون قدم ملموسی در این راستا برداشته نشده و انتظار داریم دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان، در کنار کمک به نیازمندان بری تشرف‌یابی به مشهد مقدس، به وعده‌های خود در ارتباط با سرمایه‌گذاری در حوزه عمران و آبادانی عمل کرده و اقدامات خود را به منظر دید مردم بگذارند.
شهرتی‌فر ادامه داد: آذربایجان شرقی زمینه مستعدی برای جذب سرمایه‌های مردم و جذب سرمایه‌گذاری‌های نهادهای بزرگی همچون آستان قدس رضوی دارد.
6120/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.