به گزارش ایرنا، حجت الاسلام رجب زاده روز دوشنبه در جلسه ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی افزود: مراسم اعتکاف، تنها برنامه تهذیبی و خودسازی است که در طول سال به صورت اختیاری برگزار می شود.
وی گفت: سیاست ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی این است که در مراسم اعتکاف از هزینه های دولتی استفاده نکنیم، اما انتظار داریم دستگاه های متولی در حمایت از این مراسم کوتاهی نکنند.
وی افزود: سال گذشته یک هزار و 987 نفر در 16 مسجد شهرستان مرند معتکف شدند که 457 نفر از مرد و یک هزار و 530 نفر نیز زن بودند.
رییس تبلیغات اسلامی شهرستان مرند با اشاره به هزینه شرکت در مراسم اعتکاف ابراز کرد: سال گذشته 350 هزار ریال برای هر فرد معتکف هزینه اعلام شده بود که امسال 500 هزار ریال است اما در شهرستان مرند همان مبلغ سال گذشته را دریافت می کنیم.
امام جمعه مرند نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اعتکاف از سنت پیامبر اسلام است، اظهار کرد: برگزاری مراسم اعتکاف اثرات مثبتی در نظام اسلامی دارد و حفاظت از آن لازم است.
حجت الاسلام علی نعمت زاده بر ضرورت مدیریت فرهنگی برنامه های مذهبی تاکید کرد و افزود: با گسترش برنامه های فرهنگی و معنوی، آُسیب های اجتماعی و جرائم نیز در جامعه کاهش پیدا می کند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند نیز گفت: دانشگاه ها پیش از این خودشان اقدام به برگزاری مراسم اعتکاف می کردند، اما با توجه به قرین شدن ایام اعتکاف با ایام تعطیلی دانشگاه، دانشجویان نیز در مساجد حضور می یابند.
علی رضایی افزود: شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند نیز در جهت حمایت از برنامه های فرهنگی و مذهبی، کمک های مالی می کند.
شهرستان مرند با 250 هزار نفر در 70 کیلومتری شمال غرب تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
6132/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.