معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، با بیان اینکه در ارتباط باکاهش آسیبهای اجتماعیٍ، اداره کل امور اجتماعی استانداری قراردادهایی تنظیم کرده است که دراین راستا با جهادانشگاهی نیز همکاری دارند، گفت: معتقدم پژوهشگران جهاددانشگاهی در زمینه آسیبهای اجتماعی به صورت جدی کار پژوهشی و مطالعه کاربردی انجام دهند به طوری که پژوهشها نباید در قفسهها باقی بماند بلکه باید تمامی آنها در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی عملیاتی شوند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، دکتر رحیم شهرتی فر در دیدار رئیس و معاونین سازمان جهاددانشگاهی استان با وی، در خصوص فعالیتهای جهاددانشگاهی در خصوص انرژیهای خورشیدی نیز بابیان اینکه ادارات و ارگانهای دولتی باید نسبت به صرفه جویی درمصرف برق، اهتمام جدی ورزند، اظهارکرد: بی شک انرژی خورشیدی درتامین روشنایی مدارس، مساجد، ادارات و سازمانها مقرون به صرفه است، به عنوان مثال انجمن اولیا و مدارس میتوانند با یکدیگربسیج شده و با تامین اعتبار، برق مدرسه را ازمحل انرژی خورشیدی تامین کنند .
شهرتی فر ادامه داد: جهت اجرای این طرح در سازمانها میتوان از مشوقهایی نیز بهره برد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری آذربایجان شرقی، در پایان خاطرنشان کرد: بنده در زمینه فعالیتهای جهاددانشگاهی و دستگاههای دولتی استان اعلامآمادگی وهمکاری میکنم.
دکتر جعفرمحسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با بیان اینکه جهاددانشگاهی درحوزه آسیبهای اجتماعی وعلوم انسانی به عنوان بازوی علمیمیتواند نقش موثری درجامعه ایفاکند، اظهارکرد: جهاددانشگاهی در بحث پژوهش و فناوری ازجمله راه اندازی نیروگاه خورشیدی در استان گام موثری برداشته است.
وی بابیان اینکه راه اندازی نیروگاه خورشیدی، به عنوان پتانسیلی جهت بهره برداری مردم، ادارات و بخش خصوصی از انرژی پاک در استان به شمار میرود، افزود: دراین نیروگاه به صورت آنلاین برق تولید شده و به شبکه سراسری برق کشور تزریق میشود و مورد استفاده همگان قرار میگیرد،
محسنی، بابیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) قم از طرح نصب پنلهای خورشیدی جهت توانمندسازی خانوادههای بی بضاعت استفاده میکند، عنوان کرد: مقرر شده خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد بانصب پنلهای خورشیدی درخانه های خود، برق تولید کرده و آن را به شبکه سراسری برق عرضه کنند و ماهانه تا سقف یک میلیون تومان درآمدزایی داشته باشند.
وی افزود: سال ۸۸ سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی برای اولین بار در کشور، سیستمهای بادی و خورشیدی یک کیلوواتی را راه اندازی کرده که امروز نیزدر اکثر نقاط کشور مورد استفاده بهینه قرار میگیرد .
محسنی در ادامه با اشاره به فعالیت های این نهاد در خصوص درمان ناباروری گفت: مراکز درمان ناباروری جهت درمان افرادی که بامشکل ناباروری درگیر هستند،راه اندازی شده است. در کشور ما حدود ۲۲ درصد زوجین دارای مشکل ناباروری هستند، درحالیکه این تعداد درجهان ۱۵درصدبه ثبت رسیده است .
انتهای پیام
کپی شد