شهین صادقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همسر آزاری با 123 مورد و اعتیاد با 200 مورد بیشترین میزان مراجعه حضوری و غیرحضوری به اورژانس 123 اجتماعی این شهرستان را تشکیل می دهد.
وی ادامه داد: بر این اساس در این مدت به مشکلات 80 تن از زنان و دختران در معرض خطر و 64 مورد اختلافات خانوادگی از سوی کارشناسان بهزیستی ساماندهی و رسیدگی شده است.
وی اضافه کرد: پنج مورد سالمند آزاری، هشت مورد فرار از خانه دختران، 14 مورد کودک آزاری، 84 مورد تقاضا برای طلاق و نیز یک مورد کودک کار نیز به اورژانس اجتماعی این شهرستان گزارش شده که ساماندهی شدند.
صادقی با اشاره به خدمات مشاوره ای و مداخله ای اورژانس اجتماعی در این شهرستان گفت: در نیمه نخست امسال، 950 مورد تماس به صورت حضوری و غیرحضوری برای رفع مشکلات و آسیب های اجتماعی با سامانه این اورژانس انجام شده است.
وی با بیان اینکه رسیدگی به دغدغه ها و مشکلات فرهنگی و اجتماعی از رسالت های بهزیستی است افزود: دفتر مداخله در بحران به منظور کاهش میزان طلاق در این شهرستان ایجاد شده و خدمات مشاوره ای به خانواده ها ارائه می دهد.
وی ادامه داد: در نیمه اول امسال، 488 پرونده طلاق به این دفتر ارجاع و از این میزان 54 مورد به سازش منجر شده که این امر اقدام مناسبی برای کاهش آسیب های ناشی از پدیده طلاق است.
صادقی اضافه کرد: از بین پرونده های ارجاعی متقاضی برای طلاق به دفتر مداخله در بحران بهزیستی این شهرستان 321 مورد به قوه قضائیه برای طلاق ارجاع و 113 پرونده دیگر نیز در دست اجرا و مشاوره برای سازش است.
هم اکنون حدود 15 هزار نفر از خدمات اجتماعی و حمایتی بهزیستی در مراغه برخوردار هستند.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**تنظیم:عیسی عطاپور**انتشار: عزیزی راد
3077/7487/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.