ولی الله فرج اللهی روز چهارشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی بناب، با اشاره به اینکه تا پایان امسال باید چهار هکتار گلخانه در این شهرستان احداث می شد، از عملکرد این بخش انتقاد کرد و گفت: تاکنون فقط 2 هکتار گلخانه در بناب احداث شده و متأسفانه متقاضیان در بوروکراسی اداری گرفتار شده اند.
وی اظهار کرد: اختلاف نظر میان امور آب و سازمان جهاد کشاورزی و برخی از قوانین دست و پاگیر اداری باعث شده تا در این زمینه به مشکل برخورد کنیم که تاکنون این مشکل حل نشده است.
فرج اللهی ادامه داد: موازی کاری بعضی از ادارات در صدور مجوز به سرمایه گذاران و عدم تسریع در صدور پاسخ استعلامات از دیگر علل دلسردی سرمایه گذاران است و اگر لازم باشد فرمانداری طبق تفویض اختیار استانداری راسا به صدور پاسخ استعلامات اقدام خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان بناب همچنان رتبه اول اشتغال زایی آذربایجان شرقی را با یکهزار و 170 نفر دارد، گفت: در حالی که شش ماه از سال جاری می گذرد، کمتر از تعهد انجام شده که سه هزار و 250 نفر است، در شهرستان شغل ایجاد شده و این به هیچ وجه قابل قبول نیست.
فرماندار بناب از هدف گذاری تبدیل بناب به عنوان قطب صادرات جنوب استان آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: تا پایان امسال قرار است 50 هزار تن صادرات از این شهرستان انجام شود که در شش ماهه اول امسال 27 هزار تن صادرات تحقق یافته است.
فرج اللهی با بیان اینکه اوج صادرات شهرستان در شش ماهه دوم و با صادرات کشمش آغاز می شود، ابراز امیدواری کرد شهرستان امسال بیش از میزان پیش بینی شده صاردات غیر نفتی داشته باشد.
وی، ارزش صادرات شش ماه گذشته شهرستان بناب را بیش از 997 میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: صادرات غیرنفتی بناب در این مدت شامل تولیدات خشکبار، صنایع غذایی، لبنیات، لوازم خانگی و آرد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 173 درصد افزایش نشان می دهد.
شهرستان بناب با جمعیت 123 هزار نفر در فاصله 126 کیلومتری جنوب مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
3038/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.