مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه بیش از 23 درصد مردم کشور دچار اختلالات روانی هستند، گفت: باید به اختلالات روحی و روانی مانند بیماری جسمی و فیزیکی توجه شود و مردم نسبت به این امر بی توجه نباشند.


به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، محسن ارشد زاده در مراسم افتتاح مرکز مشاوره عمومی "امروز" به مناسبت هفته دولت، با بیان اینکه رسیدگی به آسیب های اجتماعی اقدامی دولتی است، اظهار کرد: سازمان بهزیستی استان همواره جهت پیگیری آسیب های اجتماعی، افراد متخصص و مجرب را به کار گرفته و به عنوان نماینده ی دولت در استان ها برای کاهش آسیب های اجتماعی نقش خود را ایفا می کند.


  وی با اشاره به اینکه برنامه های دولت برای رسیدگی به آسیب های اجتماعی تخصصی است، افزود: با راه اندازی برخی مراکز که به افراد آسیب دیده و در معرض معرض آسیب خدمات تخصصی ارائه می دهند، سطح سلامت روان خانواده ها ارتقاء می یابد.

 

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه طبق ارزیابی های وزارت بهداشت و درمان کشور بیش از 23 درصد مردم کشور دچار اختلالات روانی هستند، اعلام کرد: وقتی فردی از لحاظ جسمی دچار مشکلی می شود  به پزشک مراجعه می کند ولی وقتی کسی دچار مشکل روحی و روانی می شود نسبت به این موضوع بی توجه است. مراکز مشاوره عمومی در مقابله با مشکلات روحی و روانی افراد راه اندازی می شود چرا که بی توجهی به این موضوع، مشکلات زیاد دیگری نیز به وجود می آورد.

 

موسس مرکز مشاوره عمومی نیز با اشاره به اهداف این مرکز اظهار کرد: این مرکز با هدف ارضای علاقه ی اجتماعی و حرفه ای روانشناسان مجرب استان با حمایت سازمان بهزیستی استان راه ایجاد شده است و در این مرکز هدف اصلی ارتقای سطح بهداشت روانی خانواده هاست و در بحث تشکیل خانواده، پیشگیری از طلاق، کاهش بیماری روحی و روانی، به افراد خدمات مشاوره ای ارائه می شود.


بهروز شالچی با بیان اینکه کشور از لحاظ سواد بهداشت روان با چالش بزرگی مواجه است، گفت: برای ارتقای سواد بهداشت روانی کشور باید از دانشگاه ها و افراد متخصص و مجرب حوزه ی سلامت بهره گرفت و از ظرفیت های موسسه های مشاوره برای آموزش خانواده ها استفاده کرد.
 

 

 


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.