به گزارش ایرنا، اسماعیل کریمی در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه این هفته گفت: این میزان کاهش که به علت تراکنش بارندگی های نامناسب و شرایط خاص و سرمازدگی اتفاق افتاده در 50 سال گذشته بی سابقه است.
وی گفت: در سال گذشته هزار و 400 میلیارد ریال از بابت خرید گندم به حساب کشاورزانی که فقط گندم خود را به دولت فروخته بودند پرداخت شد.
کریمی اصل ادامه داد: 7 مرکز خرید اتحادیه شرکت های تعاونی روستایی و 5 مرکز خرید دولتی طبق سال های قبل آماده خرید گندم مازاد بر نیازکشاورزان هستند.
وی گفت: برای حذف و قطع دست واسطه گران و جلوگیری از واردات گندم خارجی به مراکز خرید گندم، خرید فقط از طریق معرفی نامه کارشناسان صورت خواهد گرفت و بدون حواله هیچ مرکز دولتی قادربه خرید نخواهد بود.
کریمی اصل با بیان اینکه در شهرستان هشترود 85 درصد برداشت ها با کمباین و بقیه به صورت دروگرهای صنعتی برداشت می شود افزود: امسال نیز 36 دستگاه کمباین برای برداشت گندم وارد شهرستان شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون 212 دستگاه کمباین در منطقه وجود دارد و 140 دستگاه کمباین نیز از شهرهای اطرف وارد شهرستان شده اند.
مدیر جهاد کشاورزی هشترود با بیان اینکه کمباین های بدون کارت معاینه فنی حق وورد به مزارع را ندارند گفت: کشاورزان باید برداشت گندم در مزارع را در روز انجام دهند و از برداست گندم در شب خودداری کنند.
در شهرستان هشترود سالانه حدود 230 هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی تولید می شود که عمده محصول تولیدی آن گندم است از این رو این شهرستان به انبار غله آذربایجان شرقی شهرت دارد.
این شهرستان با وسعت یک هزار و 990 کیلومتر مربع در 120 کیلومتری تبریز واقع شده و از شمال با بستان آباد، از شرق با میانه، از غرب با مراغه و از جنوب با چاراویماق همجوار است.
خبرنگار:جلیل دین محمدی**انتشاردهنده:عیسی عطاپور**
7486/3077
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.