سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم با بیان اینکه، پذیرش دانشجوی خارجی، معرفی توانمندی‌های دانشگاه‌های ماست، گفت: تمامی ۱۲۰ دانشگاه کشور قابلیت پذیرش دانشجوی خارجی را نداشته و تنها ۲۵ دانشگاه این ظرفیت را دارند، چرا که دانشگاه‌ها باید شاخص‌های ویژه‌ای را برای پذیرش دانشجویان خارجی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، عبدالحمید علیزاده در نشستی با اصحاب رسانه‌ی استان، با اشاره به اینکه استقابل خوبی از پانزدهمین آیین نکوداشت دانش‌آموختگان غیرایرانی در تبریز شد، اظهار کرد: عمدتاً دانشجویان غیر ایرانی محصل در دانشگاه‌های کشور از کشورهای دوست و همسایه شامل افغانستان، عراق، لبنان و سوریه هستند.
وی با اشاره به دلیل برگزاری پانزدهمین آیین نکوداشت دانش‌آموختگان غیر ایرانی کشور در دانشگاه تبریز، اظهار کرد: دانشگاه تبریز پتانسیل ویژه‌ای در آموزش عالی کشور داشته و در منطقه‌ی خاصی نیز قرار دارد، دانشگاه تبریز دومین دانشگاه قدیمی کشور بوده و بی‌شک حوزه‌ی آموزش عالی تبریز می‌تواند به خوبی منطقه‌ی قفقاز را نمایندگی کند.
وی با بیان اینکه تحصیل دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های کشور به نوعی علم ثروت‌ساز است، گفت: برگزاری چنین همایش‌ها می‌تواند ثمربخش باشد و ایران نیز تنها کشوری است که مراسم دانش‌آموختگی را برای کل دانشجویان غیرایرانی کشور برگزار می‌کند.
سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم با اشاره به افزایش اعتبار بخش پذیرش دانشجویان غیرایرانی در طول دولت تدبیر و امید، تشریح کرد: این میزان برابر با ۳.۲ میلیارد تومان بوده که به ۱۹ میلیارد تومان افرایش یافته است، این اعتبار نیز برای بهبود شرایط عمومی تعیین شده است.
وی با بیان اینکه هیچ تمایزی بین دانشجویان خارجی و ایرانی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: تمامی دانشجویان از امکانات واحدی استفاده می‌کنند و افزایش میزان اعتبار بخش پذیرش دانشجویان غیر ایرانی نیز برای بهبود شرایط و تامین زیرساخت‌ها برای توسعه‌ی این بخش بوده است.
وی با بیان اینکه برای تامین تجهیزات خوابگاه‌ها ۴۰۰ میلیارد تومان نیاز است، افزود: افزایش اعتبار پذیرش دانشجویان خارجی به این معنی نیست که ۱۹ میلیارد را از ردیف بودجه‌ی ویژه‌ی خوابگاه‌ها کم کرده‌ایم! چرا که ردیف‌های اعتبار فرق داشته و این مبلغ صرفاً برای این بخش از آموزش عالی کشور در نطر گرفته شده است.
علیزاده با تاکید بر اینکه پذیرش دانشجوی خارجی، بازی برد-برد برای نظام آموزش عالی کشور است، تشریح کرد: اقتصاد آمورش عالی در تمامی کشورها مهم بوده و امروز کشورهای همسایه در بازار منطقه‌ای به دنبال پذیرس دانشجو هستند.
وی با تاکید بر اینکه امروز پانزدهمین آیین نکوداشت دانش آموختگان غیرایرانی در دانشگاه تبریز برگزار شد، گفت: در این مراسم از ۳۷۳ دانشجوی غیر ایرانی تجلیل شد و با بررسی سالیان گذشته در می‌یابیم که هر ساله بر تعداد دانشجویان خارجی در کشور افزوده شده است، این میزان در سال گذشته بیش از ۲۰۰ دانشجو بود.
سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم ادامه داد: از طریق وزرات کشور، وزارت امور خارجه و وزارت علوم، به دنبال آن هستیم که دانشجویان غیرایرانی در مناطق ممنوعه که امکان اسکان و تردد ندارند، بتوانند تحصیل کنند.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.