به گزارش ایرنا، سردار غلامرضا جلالی عصر سه شنبه در جلسه پدافند غیر عامل در تبریز اظهار کرد: مدیران سنتی سواد 'آی تی' شان پایین است و سواد آی تی بیشتر متعلق به قشر تحصیل کرده جدید است.
وی گفت: در فضای سایبری کشور به دلیل اینکه یک توسعه باشتابی را انجام دادیم، زیر ساخت های حقوقی، قانونی و قوانین و مقررات قبل از توسعه فضای سایبری تدوین نشده است و بالطبع تداخل کار بین نهادهای قانونگذار، امنیتی، ایمنی و دفاعی وجود دارد.
سردار جلالی با بیان اینکه همیشه این گونه بود که صنعت بعد از آلایندگی می آید و بعد دولت ها مقررات می نوشتند، خاطرنشان کرد: سرعت تحولات سایبری خیلی زیاد است و در دنیا هم خیلی جاها مانده اند، ولی واقعیت این است که مقررات نویس ها چند قدم عقب هستند.
وی ادامه داد: مقابله با تهدیدات دو جنبه اطلاعاتی و اقدامات زیرساختی دارد که در بخش زیر ساخت می تواند به اندازه زیادی در کاهش امکان عملیات و کم کردن خسارات و تلفات نقش داشته باشد که سازمان پدافند غیرعامل بیشتر بر این بخش متمرکز است.
جلالی با بیان اینکه ما ظرفیت های خوبی هم در حوزه نیروی انسانی و هم در زمینه دانش داریم، افزود: همه سازمان ها باید با هم افزایی و بدون تزاحم نقش شان را اجرا کنند؛ یعنی هم ابعاد امنیتی هم ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کنار هم کار کنند که این امر منجر به بهره وری بیشتر می شود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه خوشبختانه دولت و دستگاه ها به یک فهم مشترک در این زمینه رسیده اند، گفت: در شورای عالی فضای مجازی، امنیت به حوزه ایمنی شامل مقررات و استانداردها و حوزه امنیت که دو حوزه آشکار و پنهان است تقسیم شده است.
جلالی لایه دفاع سایبری را جزء حوزه پدافند غیر عامل برشمرد و افزود: برای دفاع یک ساختاری در شورای امنیت ملی تدوین شده است که چون بعد امنیتی دارد، مباحث آفند و پدافند را کنترل بکند.
وی با تاکید بر اینکه چون امنیت یک موضوع یکپارچه ملی است، خاطر نشان کرد: در پدافند سایبری رویکردمان عمدتا رویکرد پیشگیری، کاهش آسیب پذیری و مصون سازی است.
خبرنگار: مینا بازگشا**انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
6120/6132/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.