پس از آنکه تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در پی تصمیم های اشتباه برخی از مسئولان ورزشی و باشگاهی گرفتار محرومیت شد و رفته رفته از تعداد تماشاگران این تیم در دیدارهای خانگی کاسته شد، حال این تیم مردمی و پرطرفدار با بی مهری های همه جانبه مواجه است و حتی زمینی برای تمرین هم ندارد.
تنهایی تراکتورسازی حتی در تبریز، داد سرمربی این تیم را درآورده و یحیی گل محمدی در مصاحبه اخیر خود نسبت به آینده این تیم هشدار داده و از مسئولان شهری خواسته که فکری به حال مشکلات این تیم کنند.
جدایی چند بازیکن مطرح فصل گذشته از این تیم همچون کرار جاسم، لوسیانو ادینهو، سعید آقایی، محمدرضا اخباری، خالد شفیعی و بازیکنان سربازی که امکان بستن قرارداد با این تیم را نداشتند، شاید در مقابل دیگر مشکلات این تیم کم اهمیت تر باشند، زیرا این تیم با مشکلات بزرگ تری همچون عدم حمایت از سوی مسئولان شهری و حتی باشگاهی و شکایت های مطروحه در فیفا مواجه شد.
کارشناسان فوتبال با هشدار نسبت به ضرورت هم افزایی مسوولان باشگاهی و شهری برای حفظ تراکتورسازان می گویند در صورت عدم رفع این مشکلات، چه بسا تراکتورسازی که زمانی رقیبی جدی برای تیم های مطرح لیگ برتری بود، به تیمی معمولی و خارج از گود تبدیل شود.
البته از زمانی که یحیی گل محمدی مسئولیت دشوار هدایت تراکتورسازی را پذیرفته سعی کرده که با حفظ شاکله تیم و آوردن چند بازیکن از تیم های پایه تراکتورسازی، تیمی در خور نام و شان تراکتورسازی تبریز برای رقابت ها آماده کند، اما بدیهی است برای حضور قدرتمندانه در لیگ برتر، داشتن تیمی با بازیکنان مطرح و سرشناس و با انگیزه کافی نبوده، بلکه باید پشتیبانی از این تیم نیز در حد لیگ برتر باشد.
تراکتورسازی به رغم محدودیت هایش در حال بسته شدن است اما خبرهایی که از این باشگاه به گوش می رسد چندان خوشایند نبوده و هواداران و علاقه مندان تیم را دچار نگرانی کرده است.
لغو اردوهای تدارکاتی، نداشتن زمین برای تمرین، سردرگمی هواداران، ادعای مالکیت باشگاه از سوی برخی افراد، بی پاسخ ماندن برخی از استعلام های این باشگاه از فیفا و فدراسیون و مشکلات عدیده دیگری که همگی دست به دست هم داده اند تا ترمز دستی تراکتورسازی که تا نیمه بالا کشیده شده به طور کامل کشیده شود. این در حالی است که تراکتورسازی نوستالژی بی مانند فوتبال ایران در حدود یک دهه اخیر از نظر پرشورتر کردن رقابت ها و آشتی دادن تماشاگران با استادیوم های خالی است.
در این میان لغو اردوی تدارکاتی ترکیه که به درخواست کادر فنی تیم و موافقت باشگاه برنامه ریزی شده بود، نشان داد که پشت پرده تراکتورسازی تصمیم های غیرورزشی خطرناک برای آینده این تیم مطرح و پرطرفدار گرفته می شود. اردوی تراکتورسازان در ترکیه در حالی به دلایل امنیتی لغو شد که صنعت نفت آبادان در حال حاضر در این کشور اردو زده و مشغول انجام تمرینات و بازی های تدارکاتی است.
تازه ترین مشکل تراکتورسازی، جلوگیری از ورود این تیم به زمین چمن لشکر عاشورا برای انجام تمرینات روزانه بود که البته تاکنون هیچ توضیحی در این مورد داده نشده و اگر این روند ادامه یابد تراکتورسازی حتی برای انجام بازی های لیگ برتری هم دچار مشکل خواهد شد.
این اتفاق نیز به نوعی یادآور فصل قبل لیگ برتر برای تراکتورسازی است که با تغییر نابهنگام و طولانی مدت چمن استادیوم یادگار امام ره تبریز، مشکلات و ضررهای مادی و معنوی زیادی متوجه باشگاه شد و کیفیت بد چمن در ادامه رقابت ها، تاثیر مستقیمی بر روی نتایج این تیم گذاشت.
علاقه مندان و دلسوزان تراکتورسازی به عنوان یکی از بنیان های فوتبال ایران با گله از حمایت های توخالی از این تیم ریشه دار می گویند تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در حال تبدیل شدن به تیمی مجازی است که وجود خارجی آن برای خیلی ها ملموس نیست و تمام اعلام حمایت ها از این تیم نیز بیشتر مجازی شده و در مقام عمل، اثری از حمایت ها دیده نمی شود و به طور قطع ادامه این روند آینده ای مبهم برای این تیم رقم خواهد زد.
هر چند حمایت به موقع متولیان باشگاه، مسئولان شهری و علاقه مندان به تیم تراکتورسازی می تواند نتیجه بخش باشد، اما اگر این حمایت ها در وقت خود صورت نگیرد نوش داروی پس از مرگ سهراب خواهد بود و در ادامه شیون و زاری و دنبال مقصر بودن دردی را درمان نخواهد کرد.
تراکتورسازی تبریز در فصل قبل با هدایت امیر قلعه نویی به عنوان سومی دست یافت و قهرمانی در جام حذفی را با قبول شکست مقابل نفت تهران از دست داد.
هفدهمین دوره رقابت های لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران از پنجم مردادماه سالجاری آغاز می شود.
**خبرنگار ایرنا در تبریز
1042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.