محمد اسدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اهر، از احداث مزرعه نمایشی گندم دیم در 8 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اهر خبر داد و اظهار داشت: یکی از فعالیتهایی که سبب تشویق و ترغیب کشاورزان میشود برگزاری جشنهاست و در این زمینه توانستیم با حضور 320 نفر از کشاورزان و مسئولان جشنهای سیب قره قرمزی، ذرت بومی اهر و لوبیاچیتی را در اهر برگزار کنیم.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته طرح سرشماری زنبورعسل در سطح شهرستان اهر با موفقیت اجرا شد، افزود: در این طرح بیش از 33 هزار کندوی زنبورعسل شناسایی شد که از این تعداد 32 هزار و 465 کندوی مدرن و 669 کندوی بومی شناسایی کردهایم.
اسدی ادامه داد: از مجموع بیش از 33 هزار کندوی زنبورعسلی که در شهرستان اهر وجود دارد حدوداً سالانه 343 هزار و 759 کیلوگرم عسل توسط 539 نفر زنبوردار تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر سپس گفت: سال گذشته در راستای توسعه آبزیپروری و بهرهبرداری بهینه از منابع آبی موجود و همچنین غنیسازی آبهای استحصالی برای مصارف کشاورزی و بهرهبرداری از منابع آب 607 هزار قطعه بچه ماهی گرم آبی و سرد آبی در استخرهای شهرستان اهر رهاسازی شده است.
وی با تأکید بر اینکه سال گذشته جهاد کشاورزی بر بازسازی فنی 17 اماکن دامی نظارت داشته است، اظهار کرد: این اماکن دامی که با نظارت فنی جهاد کشاورزی شهرستان اهر احداث شده بهطور جداگانه و متراژهای مختلف در مجموع در زمینی به متراژ 3 هزار و 461 مترمربع احداث شده است.
اسدی بابیان اینکه وجود مرغداریهای متعدد گوشتی شهرستان اهر را از نظر گوشت سفید بینیاز میسازد، بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات جهاد کشاورزی نظارت مستقیم بر جوجهریزی مرغداریهای گوشتی بوده که خوشبختانه سال گذشته شاهد جوجهریزی بیش از یکمیلیون و 900 هزار و 630 قطعه بودهایم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر اضافه کرد: برای اجرای طرح آبیاری تحتفشار (آبیاری قطرهای) در 160 هکتار از اراضی کشاورزی و باغی شهرستان اهر پرونده تشکیل شده، در حالی که اجرای این طرح در بهرهوری هرچه بیشتر منابع آبی تأثیر قابلتوجهی دارد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته کانال آبیاری روستای قلعه شامی به طول 460 متر و احیای قنات به طول 270 متر بهسازی و احیا کردهایم، خاطرنشان کرد: همچنین علاوه بر قنات و کانال آبیاری روستای قلعه شامی، برای 145 مورد استخر ذخیره آب در سطح شهرستان اهر پرونده تشکیل و تکمیل شده است.
اسدی بابیان اینکه کشاورزان نقش بسزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال دارند که سال گذشته در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی برای کشاورزان تسهیلات سرمایه در گردش بخش زراعت پرداخت کردهایم، یادآور شد: خوشبختانه سال گذشته در این راستا برای گندمکاران و جوکاران 160 میلیارد ریال و برای کلزا کاران 202 میلیون ریال تسهیلات سرمایه در گردش بخش زراعت پرداخت شد.
انتهای پیام /