به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، حسن استوار آذر در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی استان، با بیان اینکه طلاق یکی از آسیب‌های اولویت‌دار جامعه امروزی است، افزود: این موضوع از جمله پنج آسیب اولویت دار و مورد توجه در دولت تدبیر و امید است.

وی ادامه داد: ضروری است مشاوره پیش از طلاق به مشاوره قبل از ازدواج تبدیل شود چرا که اکثر طلاق‌ها توافقی است و تاثیرگذاری این مشاوره‌ها کمتر است.
 
استوارآذر اظهار کرد: ارایه آموزش‌های قبل از ازدواج به صورت پایلوت در دو شهرستان شبستر و اسکو برگزار می‌شود.
 
وی گفت: تبعات طلاق و راهکارهای ورود و مداخلات در کارگروه اجتماعی استان بصورت جدی مورد بررسی است.
 
مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه آمار و ارقام توسط اداره کل ثبت احوال استخراج می‌شود، افزود: نیاز است که آمارهای تحلیلی و راهکارهای برون رفت از این مشکلات نیز ارایه شود.
 
وی با اشاره به اینکه طبق آمار اداره کل ثبت احوال استان بیشترین اسامی فرزندان تازه متولد شده برحسب مبانی دینی و اعتقادی انتخاب شده است، اضافه کرد: اگر این فرهنگ سازی ادامه پیدا نکند در آینده اسامی غیر دینی جایگزین خواهد شد.
 
استوارآذر همچنین در مورد ثبت وقایع حیاتی استان، ادامه داد: ثبت به موقع و ارایه آمار به روز و لحظه‌ای از مهم‌ترین موضوعاتی است که نقش مهمی در برنامه‌ریزی مسئولان دارند.
 
وی خاطرنشان کرد: آمار و ارقام چهار واقعه حیاتی باید توسط دستگاه‌های مربوطه در مهلت قانونی و به موقع به ادارات ثبت احوال ارایه شود.
 
مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به آمار ارایه شده در خصوص کارت‌های هوشمند ملی صادر شده در استان، گفت: گروهی از این اداره کل به ادارات پرجمعیت استان به صورت سیار مراجعه کنند.
 
مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اینکه تنها در 9 ماه نخست سال جاری بیش از 545 هزار کارت هوشمند ملی در استان صادر شده است، گفت: از سال 91 تا ابتدای دی ماه سال جاری در مجموع 955 هزار و 82 کارت هوشمند صادر شده است.
 
احد جودی با بیان اینکه برای پیشگیری از طلاق نیاز به آموزش‌های زندگی از همان دوران مدرسه است، افزود: باید علت‌های طلاق در جامعه بدون سانسور اطلاع رسانی شود.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر70 درصد جمعیت کشور جمعیت فعال است که اگر در این خصوص بی توجهی شود این رقم سی سال بعد به جمعیت پیر تبدیل می‌شود و باید از اکنون به فکر افزایش خانه‌های سالمندی باشیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.