علی بدرشکوهی روز یکشنبه در نشیت خبری با خبرنگاران افزود: باید توجه داشت که همسو کردن افکار عمومی با نهادهای حاکمیتی مباحث مختلف و متنوعی را طلب می کند که باید توسط جامعه شناسان مورد کنکاش قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر که کشور شرایط بسیار سختی را به دلیل شیوع ویروس کرونا سپری می کند، متاسفانه شاهد نبود وضعیت مطلوب در حوزه اعتماد اجتماعی هستیم.

بدرشکوهی یادآوری کرد: به همین دلیل برخی از افراد جامعه و خانوارها از توصیه های دستگاه های دولتی سرپیچی گرده و در حوزه های عمومی به این تذکرات تمکین نمی کنند.

وی با بیان اینکه مقوله کرونا نشان داد سطح اعتماد اجتماعی پایین است، گفت: بر همین اساس رویکرد کمیته سازمان های مردم نهاد و تشکل های مردمی ستاد استانی مقابله با کرونا در  آذربایجان شرقی، بهره مندی از ظرفیت تشکل های مردم نهاد است تا از طریق آنها اعتماد عمومی ترمیم یافته و ارتقا یابد.

بدرشکوهی ادامه داد: ما معتقدیم اگر تشکل های مردم نهاد وارد اقناع سازی افکار عمومی شوند و در این حوزه نقش آفرینی کنند، بهتر و زودتر نتیجه می گیریم.

به گفته وی نقش آفرینی سازمان های مردم نهاد می تواند ضمن ارتقای اعتماد عمومی باعث تولید سرمایه های اجتماعی نیز شود.

بدرشکوهی با تاکید بر نقش مهم رسانه ها در مهار ویروس کرونا، اظهار داشت: اصحاب رسانه زبان گویای جامعه و هدفش توسعه است و باید در شرایط کنونی از توانمندی های جامعه رسانه ای به بهترین شکل استفاده کرد.

وی افزود: اتفاقات اخیر نقش رسانه های را بیش از پیش نمایان ساخت تا از این طریق نسبت به مسئولیت شناسی مدنی شهروندان توجه اساسی شود.

بدرشکوهی خواستار پرداخت رسانه ای به موضوعات انسانی و اخلاقی در شرایط سخت کرونایی جامعه شد و یادآوری کرد: هم اکنون کمک و یاری رسانی به هم نوعان که از نظر اجتماعی و اقتصادی دچار خسران شده اند، مهمترین انتظار از اصحاب رسانه است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.