دکتر محمد تقی آهنگر آتشی روز شنبه در گت و گو با ایرنا با تاکید به اینکه شهروندان فقط به هشدارها و پیام های وزارت بهداشت توجه کنند، اظهار کرد: اولین توصیه ما به مردم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ماندن در خانه است.

وی ادامه داد: از شهروندان خواهشمندیم به بهانه این که دلتنگ والدین و خانواده هستند از خانه خارج نشوند، زیرا احتمال این که ناقل بیماری بوده و این ویروس را به عزیزان خود انتقال دهند، زیاد است.

دکتر آهنگری با اشاره به اینکه ۸۰ درصد افراد مبتلا به کرونا بدون علامت هستند، گفت: ممکن است خیلی از افراد ناقل بیماری باشند و گلو درد، تب، سرفه و دیگر علایم را نداشته باشند ولی هنگام صحبت قطرات بزاق فرد طرف مقابل را مبتلا کند.

وی  بهترین روش پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا را قطع هر گونه تماس، دید و بازدید و عدم خروج از خانه دانست و افزود: از خانه خارج نشویم تا این زنجیره قطع شده و از مرحله بحرانی عبور کنیم.

این متخصص بیماری های داخلی با تایکد بر اینکه تا حد امکان سعی شود از داروهای کورتونی استفاده نشود، اظهار کرد: داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی اعم از ژلوفن و دیکلوفناک، بروفن نیز استفاده نشود یا کم استفاده شود این ها می تواند زمینه ساز بیماری های کرونای پیشرفته شود.

وی در مورد مصرف ویتامین ها نیز گفت: مصرف ویتامین   «دی» ضرر ندارد البته برای کسانی که آزمایش خون داده و کمبود ویتامین «دی»  دارند.

دکتر آهنگری اضافه کرد:  قرص های ویتامین «دی»  هزار واحدی  روزی یک عدد، ۲ هزار واحدی یک روز در میان و۵۰ هزار واحدی نیز ماهی یک بار مصرف شود.

وی در مورد تامین ویتامین   «سی» نیز گفت: خوردن مرکبات یکی از راه های تامین این ویتامین به بدن است بطوری که می توان با آشامیدن روزی یک لیوان آب پرتقال طبیعی ویتامین «سی» مورد نیاز بدن را تامین کرد.

رییس انجمن جامعه متخصصان داخلی آذربایجان شرقی اضافه کرد: مطرح کردن موضوعاتی چون خوردن نوشابه گازدار و تاثیر شگرف آن برای از بین بردن ویروس کرونا کاملا غیر علمی و غیر موثق بوده و  فریب افرادی است که سواد پزشکی ندارند.

وی قرقره با آب نمک را بدون ضرر عنوان کرد و گفت: ویروس کرونا به گرما و دمای بالای ۳۰ درجه حساس است و از بین می رود و توصیه می کنم مردم در این روزها بیشتر سوپ، چای و مایعات گرم میل کنند و از خوردنی های سرد مانند بستنی  و میوه های یخچالی اجتناب کنند.

دکتر آهنگری گفت: فرد مبتلا به  کرونا می تواند با ماندن در خانه و استراحت در یک اتاق جدا از سایر افراد خانه و همچنین جدا کردن تمامی وسایل خورد و خوراک و بهداشتی روند درمانی خود را سپری کند.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد بیماران بدون علامت هستند و ممکن است با یک سرماخوردگی و سرفه این بیماری را گذرانده باشند، اظهار کرد: ۲۰ درصد بیماران کرونایی علامت های سرفه، گلودرد، تب و تنگی نفس دارند که از این تعداد نیز درصد کمی نیازمند بستری در بخش مراقبت های ویژه «آی سی یو» هستند.

این متخصص بیماری های داخلی، گفت: اکثر فوت شدگان بیماری های زمینه ای از جمله دیابت پیشرفته، برونشیت های مزمن، سرطان و ریه های سیگاری داشتند.

وی مردم را به در خانه ماندن توصیه کرد و گفت: این بیماری هشتاد درصد علامت ندارد بهترین راه پیشگیری از ابتلا به کرونا در خانه ماندن و عمل به توصیه های مسئولین بهداشتی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.