شهردار تبریز روز پنجشنبه در جلسه انعقاد این تفاهم نامه مشترک گفت: این طرح موضوعی جدید و نوآورانه برای اجرایی شدن در سطح شهر است که از سال گذشته آغاز شده و اجرای آن با انعقاد این تفاهمنامه در سال تحصیلی جدید نیز ادامه می یابد.
ایرج شهین باهر، با بیان اینکه خروجی تمامی ۳۰۰ وظیفه شهرداری باید منجر به نشاط اجتماعی، آسایش، آرامش و رفاه برای شهروندان باشد، افزود: نشاط اجتماعی و شادابی برای زندگی انگیزهای مضاعف ایجاد میکند.
وی با تاکید بر اینکه باید ردیف ویژه ای در بودجه امسال برای این طرح پیش بینی شود، اظهار داشت: آموزش و پرورش بستر و خاکی مناسب و غنی است که هر چیزی در آن کاشته شود می توان حاصل آن را برداشت کرد و خروجی این طرح نیز به نفع مردم شهر خواهد شد.
شهردار تبریز گفت: این طرح سال گذشته برای یکهزار دانش آموز مستعد و کم برخوردار تبریزی اجرا شد و امید است هر سال تعداد این دانش آموزان برای افزایش شادابی جامعه افزایش یابد.
شهین باهر، با ارائه پیشنهادی در خصوص گسترش این طرح، ادامه داد: بخشی از این طرح میتواند شامل هزینه باشد به طور مثال برخی مدارس غیرانتفاعی حتما آمادگی دارند که دانش آموزان آنها هزینه ای پرداخت کرده و در این دوره ها شرکت کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: طرحهای مشترک اجرایی شده بین شهرداری تبریز و آموزش و پرورش استان تبدیل به مبنا و الگویی برای اجرا در سطح کشور شده است.
جعفر پاشایی، با بیان اینکه طرحهای زیادی بین آموزش و پرورش استان و شهرداری تبریز اجرا شده است، افزود: طرح توسعه ورزش دانش آموزی، درخت کاری، آموزش شهروندی و شهرداران مدارس از جمله این طرحهاست.
وی اظهار داشت: با همت، پشتکار، همدلی و یکدلی مسئولان استان در بحث اعتیاد دانش آموزی آذربایجان شرقی از بین ۳۱ استان کشور در ردیف ۳۱ قرار دارد.
پاشایی، طرح توسعه ورزش دانش آموزی را در جلوگیری از آسیب های اجتماعی مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: در اجرای این طرح، ۲۸ همکار، ۲۸ کلاس و ۲۸ کانون در ۱۲ رشته ورزشی در استان در نظر گرفته شده است که ۷۷۷ دانش آموز مستعد در مناطق محروم از آن بهره مند میشوند.
به گزارش ایرنا، این طرح برای دومین سال متوالی با هدف ایجاد شادابی و نشاط اجتماعی شهروندان، کاهش عوارض شهرنشینی و آپارتمان نشینی و کاهش هزینه های درمانی در بین یک هزار دانش آموز ۱۰ تا ۱۴ ساله تبریزی اجرا می شود.
در سال نخست اجرای این طرح هزار و ۵۰۰ دانش آموز از طریق نواحی پنج گانه شناسایی شدند و پس از تست های اولیه ۷۷۷ دانش آموز شامل ۲۰۰ دختر و ۵۷۷ پسر انتخاب شدند و برای آنان در ۱۲ رشته ورزشی کلاس های آموزشی برگزار شد.