حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم روز چهارشنبه در مراسم معارفه دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز آذربایجان شرقی افزود: روز گذشته به بهانه هوای پاک و سه شنبه های بدون خودرو، شاهد دوچرخه سواری دختران آن هم در مرکز شهر تبریز بودیم که برخی از صحنه های آن دل خانواده های شهدا را به درد  آورد؛ این اقدام، حرکتی زشت و غیر قابل قبول بود.

وی ضمن هشدار به شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز که بانی این برنامه بودند، اظهار داشت: ما به هیچ عنوان با ورزش و دوچرخه سواری بانوان در سطح شهر مخالف نیستیم، اما با زیر پا گذاشتن و بی توجهی به ارزش های جامعه و اسلامی مخالف هستیم.

آل هاشم اضافه کرد: اینکه یک روز در هر هفته برای جلوگیری از استفاده از خودروها و توجه آحاد مردم به استفاده از وسایط نقلیه عمومی و دوچرخه سواری اختصاص یابد، مورد حمایت و تشویق ماست، اما هرگز اجازه نمی دهیم به این بهانه ها ارزش ها زیر سئوال برود.

وی از دادستان عمومی و انقلاب اسلامی تبریز خواست نسبت به این موضوع وارد عمل شده و نه با خشم و عصبانیت، بلکه با حلم و بردباری به مساله بپردازد و اجازه ندهد دل خانواده های شهدا از این قضیه به درد آید.

امام جمعه تبریز در ادامه با اشاره به رویکردهای جدید دوره جدید ریاست قوه قضائیه، این سیاست ها را بسیار خوب و قابل ستایش خواند و گفت: رویکردهای جدید ریاست قوه، امید را در دل آحاد مردم ایجاد کرده و موجب خرسندی دوستان انقلاب و به خصوص اقشار ضعیف جامعه شده است و طی ماه های اخیر اقدامات بسیار خوبی برای تحقق انتظارات رهبری از این قوه به انجام رسیده است.

آل هاشم اظهار داشت: اینکه قوه قضائیه مبارزه با فساد را از درون خود شروع کرده است، اقدامی بسیار بجا و پسندیده است که موجب سالم سازی این مجموعه و سلامت کاری قضات می شود.

وی بهره مندی از جوانان صالح، انقلابی و فاضل در دستگاه قضائی را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد در آذربایجان شرقی نیز مسایل اجتماعی و اخلاقی توسط دادگستری کل استان و دادستانی تبریز بیش از پیش مورد توجه واقع شود. 

به گزارش ایرنا، استاندار آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه این خطه به لحاظ امنیت جزو استان های امن است، گفت: آذربایجان شرقی به جهت امنیت قضایی و ناهنجاری های سازمان یافته نیز طی سال های اخیر روند نزولی داشته است و مشکلات چندانی در این منطقه وجود ندارد.

محمدرضا پورمحمدی، از بین رفتن اعتماد اجتماعی به قوه قضائیه را یکی از چالش های مهم دستگاه قضائی در آذربایجان شرقی بیان و اضافه کرد: میزان اعتماد مردم این استان به دستگاه قضائی ۱۱ درصد است که رقمی نگران کننده به شمار می رود.

وی اظهار داشت: به همین علت در حال حاضر در اذهان عمومی علامت های سئوال بیشماری وجود دارد که با اینکه اسامی مجرمان اقتصادی همچون شهرام جزایری و  بابک زنجانی اعلام شد، اما عاقبت این پرونده ها چه شد؟

به گزارش ایرنا، در این مراسم " بابک محبوب علیلو" به عنوان دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز آذربایجان شرقی معرفی شد که پیشتر به مدت یک سال معاونت قضایی و سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی را بر عهده داشت. محبوب علیلو از نیروهای متخصص دستگاه قضائی استان به شمار می رود که در سمت ها و رده های مختلف قضایی انجام وظیفه کرده است.

ریاست شوراهای حل اختلاف آذربایجان شرقی، معاونت دادستان عمومی و انقلاب اسلامی تبریز، دادیاری اجرای احکام کیفری و دادیاری تحقیق از جمله سمت های محبوب علیلو در سال های قبل می باشد.

پیشتر موسی خلیل اللهی در سمت دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان تبریز انجام وظیفه می کرد که هم اکنون به عنوان رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی منصوب شده است.

همچنین در این مراسم، رضا محمودیان به عنوان معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی و حجت الاسلام پورشادلو  نیز به عنوان رییس دادگستری شهرستان تبریز معرفی و منصوب شدند.

۳۰۳۸/۵۱۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.