محسن نریمان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه توجه به موضوع صنایع خلاق فرهنگی و هنری و اقتصاد فرهنگ و هنر در دستور کار این سازمان قرار دارد، اعلام کرد: پیرو تفاهم نامه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد با ستاد فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ارس به عنوان اولین منطقه صلاحیت لازم را برای شناسایی و معرفی شرکت های خلاق به این ستاد کسب کرد.
وی اظهارکرد: این امتیاز ناشی از دیرینه و توانمندی خاص مردم منطقه در حوزه های مربوط به صنایع فرهنگی و هنری از جمله صنایع دستی و همچنین برگزاری جشنواره های تخصصی متعدد در سطح ملی و بین المللی مانند تئاتر خیابانی، نقاشی و طراحی است و زمینه ساز توسعه سرمایهگذاری ها در حوزه صنایع خلاق خواهد شد.

نریمان افزود: ظرفیت ایجاد شده با راه اندازی مرکز رشد ارس که در سالهای اخیر فعالیت چشم گیری در حوزه جذب و حمایت از شرکت های دانش بنیان و فناور داشته است، نویدبخش فراهم شدن زمینه توسعه و تعالی فعالین حوزه صنایع خلاق می باشد.
وی گفت: با رویکرد جدید معاونت فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در توسعه صنایع خلاق که نشانه ای از تحول صنعت فرهنگی است، معاونت فرهنگی منطقه آزاد ارس با همکاری مرکز رشد ارس اقدامات مناسبی در ارائه مشوق های لازم به منظور توسعه صنایع خلاق از جمله صنایع دستی منطقه انجام داده است.
وی خاطرنشان کرد: با شناسایی و معرفی شرکت ها و افراد خلاق به ستاد فناوری های نرم و هویت ساز از طریق سامانه مربوطه در مرکز رشد واحدهای فناور ارس، گواهی خلاق صادر شده و این شرکت ها از مزایای دانش بنیانی بهره مند خواهند شد.
نریمان گفت: مطابق آئین نامه ابلاغی، شرکت های فعال در حوزه های کسب و کار های دیجیتال و فضای مجازی، صنایع دیداری و شنیداری، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، هنرهای تجسمی و هنر های نمایشی، بازی، اسباب بازی و سرگرمی، طراحی و معماری، نشر، چاپ و کتابخانه، گیاهان داروئی و طب سنتی می توانند در صورت احراز صلاحیت به عنوان شرکت خلاق مشمول حمایت های مرکز شوند.
وی اعلام کرد: افراد و شرکت های فعال در این زمینه ها می توانند برای بهره مندی از مشوق ها و حمایت های مرکز رشد ارس به مرکز رشد یا معاونت فرهنگی اجتماعی و گردشگری ارس مراجعه کنند.

منطقه آزاد ارس با ۵۱ هزار هکتار وسعت شامل بخش هایی از ۲ شهرستان جلفا و خداآفرین در شمالغرب ایران است که در نقطه صفر مرزی و در مجاورت با کشور ارمنستان، جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان استقرار یافته و به واسطه ظرفیت های مناسب صنعتی، کشاورزی و گردشگری مستعد توسعه پایدار است.

به گزارش ایرنا،  اگر شرکتی دانش بنیان شده باشد و طرجی در حوزه فنآوری داشته باشد می تواند از تسهیلات قرض الحسنه تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد و برای تجاری سازی تا سقف ۵ میلیارد تومان با کارمزد ۱۲ درصد برخوردار شود.

۳۰۷۱

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.