جعفر پاشایی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ۲۵ روز فرصت داریم که تعداد مدرسه، محتوای مورد نظر برای تدریس و پایه های تحصیلی تدریس زبان ترکی آذربایجانی در تبریز شخص شوند.

وی تاکید کرد: اینکه آموزش زبان ترکی آذربایجانی از اول مهر ماه در تعدادی از مدارس اجرا می شود، قطعی است.

وی ادامه داد: کارگروهی متشکل از ۱۵ نفر از صاحب نظران، متخصصان و کارشناسان امر در فرصت باقی مانده تا بازگشایی مدارس در این مورد فعالیت خواهند کرد. 

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی افزود: اعضای این کارگروه درباره کتاب های مورد نظر و مدرسان و محتوا کار کارشناسی می کنند. 

وی درباره هدف برنامه آموزش زبان ترکی آذربایجان نیز گفت: وزارت آموزش و پرورش بخشنامه ای ابلاغ کرده مبنی بر اینکه ادارات کل آموزش و پرورش استان ها می توانند هر هفته ۲ ساعت برنامه بومی - منطقه ای اجرا کنند به شرطی که مدت زمان آن در طول سالتحصیلی از ۶۰ ساعت بیشتر نشود. 

وی اضافه کرد: ما نیز تصمیم گرفته ایم این ۲ ساعت در هفته را به آموزش زبان ترکی آذربایجانی اختصاص دهیم.

پاشایی در پاسخ به این سوال که استقبال مردم از این برنامه چگونه خواهد بود، گفت: هنوز زود است در این باره اظهار نظر کنیم، اما احتمالا در آغاز ۲ مدسه را به این کار اختصاص می دهیم تا بعد از ارزیابی های اولیه درباره ابعاد دیگر کار تصمیم بگیریم. 

توجه به فرهنگ و زبان های بومی و محلی و تلاش برای حفظ و صیانت از آنها از جمله دستاوردهای دولت تدبیر و امید در بیش از ۶ سال فعالیت آن است که بازتاب مثبتی در مناطق پیرامونی کشورمان داشته است. 

۵۱۸/۶۱۳۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.