مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: گرایش به استفاده از ناوگان عمومی در میان مردم کم بوده وهر سال نیز کاهش می یابد. 
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، اروجعلی علیزاده در نشست خبری، اظهار کرد: تمایل به استفاده از وسایل نقلیه شخصی به علت ارزان بودن قیمت بنزین در کشور، زیاد است. 
وی در خصوص اهمیت توجه به حوزه حمل و نقل جاده ای، بیان کرد: میزان استفاده از حمل و نقل جاده ای بیشتر از حمل و نقل های دیگر بوده و 90 درصد جابه‌جایی های بار و مسافراز طریق ناوگان بار و مسافر جاده ای و 10 درصد آن از طریق ریل، هواپیما و بنادر انجام می شود. 
علیزاده با اشاره به میزان حمل و نقل جاده ای در سال گذشته، گفت: در سال گذشته 19 میلیون تن بار انتقال داده شده، از 25 هزار ناوگان باری استفاده شده و تناژ بار حمل شده 19 میلیون و 500 هزار است. 
وی با اشاره به مطالبات و اعتراضات رانندگان در خصوص نرخ کرایه ها، اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت ها، در طی چهار ماه بر روی روش های قابل قبول برای اخذ کرایه ها کار شده و از ششم آذر ماه 1397 روش اخذ کرایه به صورت تن – کیلومتر را پیاده کردیم. 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی در خصوص تامین قطعات ناوگان های حمل و نقل، بیان کرد: دولت به وزارت صمت دستور داد تا در خصوص لاستیک مورد نیاز برای رانندگان کمک کند و به کمک این وزارت از مرداد ماه 1397 تا به امروز 105 هزار حلقه لاستیک در بین رانندگان توزیع شده است. 
وی افزود: برای هر یک از 26 هزار ناوگان حمل و نقل بیش از یک جفت لاستیک داده شده است؛ این نیاز کامل بر طرف نشده و در حد کمک به این رانندگان است. 
علیزاده با مقایسه آمار مسافران جابجا شده در سال گذشته و سه ماهه اول سال جاری، گفت: تعداد مسافران جابجا شده در سال گذشته پنج میلیون و 700 هزار نفر و در سه ماهه سال جاری یک میلیون و 200 هزار نفر است. 
وی در خصوص آسفالت جاده‌های استان، اظهار کرد: بیشتر از 70 درصد جاده های استان به صورت آسفالت بوده و 3 الی 6 درصد از بودجه جاده ها باید به نگهداری آن ها اختصاص یابد. 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی در خصوص اقدامات این اداره کل در خصوص آسفالت ریزی جاده های استان، بیان کرد: نزدیک 270 میلیارد تومان برای قرارداد آسفالت هزینه شده و اکیپ هایی در محور های تبریز – صوفیان، صوفیان – مرند، تبریز – آذرشهر، مراغه – هشترود، میانه – سرچم، میانه – فیروز آباد، گردنه شیبلی، اهر – کلیبر، آزاد راه پیامبر اعظم و غیره مشغول به کار هستند و تا کنون در مجموع 100 هزار تن آسفالت ریزی انجام شده است. 
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص حذف نقاط پر حادثه از جاده ها، گفت: تعداد نقاط پر حادثه در محور های استان 63 نقطه بوده که از میان آنان حذف 35 نقطه با انجام 10 پروژه در دستور کار قرار داده شده است. 
علیزاده با اشاره به آمار تصادفات در جاده ها، گفت: سال گذشته در مجموع 632 نفر  در تصادفات جاده ای جان خود را از دست داده اند؛ این آمار در مقایسه با آمار کشوری زیاد بوده و 20 درصد افزایش داشته است. 
وی در پایان خاطرنشان کرد: 6 دستگاه تابلوی پیام متغیر و 24 دوربین نظارت تصویری مجهز به سیستم آنلاین بر خط در طول محور های مواصلاتی استان وجود داشته که تمامی ترددات را ثبت می کند. 
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.