ایمان عبدی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: عملیات اجرایی نیروگاه هریس بعد از اخذ مجوزهای لازم در راستای تامین کمبود برق کشور از پایان سال ۱۳۹۵ آغاز شد.

وی افزود: ساخت و تکمیل این نیروگاه در ۲ فاز ۵۰۰ مگاواتی با مجموع ظرفیت اسمی ۱۰۰۰ مگاوات پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: با بهره برداری از فاز اول شامل یک نیروگاه گازی کلاس اف ۳۱۰ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۸۰ مگاواتی در مجموع ۴۹۰ مگاوات برق تولیدی وارد شبکه خواهد شد.

مدیر طرح نیروگاه سیکل ترکیبی هریس اضافه کرد: در این نیروگاه بیش از ۵۸ درصد راندمان داریم که در بین نیروگاه های کشور تقریبا بالاترین راندمان محسوب می شود و مصرف سوخت اش هم کمتر است، ضمن اینکه در بحث زیست محیطی هم کمترین مقدار مصرف آب را در این نیروگاه داریم .

وی اظهار کرد: در این نیروگاه از سیستم بازیاب آب پساب هم استفاده می کنیم و نیز آلایندگی های نیروگاه کاملا تحت نظر و مطابق استانداردهای سازمان محیط زیست است.

وی گفت: طراحی و نصب این نیروگاه کاملا توسط مهندسان داخلی و ایرانی انجام شده است و سعی کردیم در این منطقه ۷۰ درصد از نیروهای بومی استفاده کنیم.

وی یادآوری کرد: اکنون درصد پیشرفت فار نخست نیروگاه سیکل ترکیبی هریس ۸۰ درصد است و در واقع بخش گازی با ظرفیت تولید ۳۱۰ مگاوات آماده بهرداری توسط ریس جمهوری است.

عبدی، اعتبار مالی نیروگاه سیکل ترکیبی هریس را ۲۴۰ میلیون یورو اعتبار ارزی و ۲۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی اعلام کرد و افزود: اشتغالزایی این طرح در زمان اجرای طرح ۱۰۰۰ نفر به طور مستقیم و ۳ هزار نفر به طور غیرمستقیم است و در زمان هره برداری بیش از ۱۵۰ نفر به طور مستقیم فعالیت خواهند کرد.

شهرستان هریس با ۵۰ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شمال شرق تبریز واقع شده است. 

7227/518

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.