غلامرضا شریفی روز چهارشنبه در نشست مشترک فعالان اقتصادی استان، افزود: افزایش تقسیط مالیاتی از ۳۶ تا ۶۰ قسط بر اساس درخواست واحدهای تولیدی که دچار مشکل هستند در جهت احیای این واحدها است که بعد از بررسی درخواست از طریق کارگروه تسهیل امکان تقسیط ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ ماهه برای این واحدها مهیا می شود.

 وی با اشاره به اینکه در سال رونق تولید در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی به سر می برد سیاست نظام مالیاتی کشور همراهی کردن با بخش تولید است، اظهار داشت: رویکرد عمومی اخذ مالیات بر مبنای اقتصاد مقاومتی و در شرایط تحریم های نفتی، اداره جامعه با منابع درآمدی جایگزین است که با توجه به شرایط پیش آمده شاهد رشد ۳۰ تا ۳۵ درصدی سهم مالیاتی در هزینه های کشور هستیم.

شریفی اضافه کرد: سازمان امور مالیاتی به هیچ عنوان قصد فشار بر منابع موجود را ندارد، بلکه به دنبال مکانیسم های جدیدی است تا افزایش مالیات را از آن طریق تامین کند که واحدیابی میدانی و رشد سیستماتیک مودیان مالیاتی از آن جمله می باشد.

وی یادآوری کرد: امور مالیاتی آذربایجان شرقی آماده است تا با کارشناسان خود به منظور شناخت و آگاهی بیشتر مودیان مالیاتی با مفاهیم این حوزه از اقتصاد، در کارگاه های آموزشی که توسط اتاق بازرگانی برگزار می شود همکاری کرده و حضور یابد و در این مسیر برای آگاهی بخشی بیشتر مودیان مالیاتی از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

شریفی احتمال خطا در اخذ مالیات را محتمل دانست و گفت: این مورد نیز به دلیل وجود عامل انسانی است، اما کارشناسان مالیاتی در محاسبه اخذ مالیات به صورت الراس به شواهد توجه ویژه دارند و در محاسبه مالیات به این شیوه، ظرفیت اسمی و واقعی در پروانه کسب و شیفت کاری واحدهای تولیدی و سایر اسناد و مدارک را لحاظ می کنند.

وی به فرصت ۳ ساله ای که به منظور آماده کردن زیرساخت های لازم در راستای طرح جامع مالیاتی اشاره کرد و افزود: با آماده شدن این زیرساخت ها امکان پذیرش خوداظهاری مودیان مالیاتی فراهم می شود.

شریفی تمرکز زدایی و تفویض اختیار در اداره امور مالیاتی استان در دوره تصدی گری خود را در راستای تعامل و همکاری با فعالان اقتصادی استان خواند و ادامه داد: با برگزرای نشست های مستمر امکان بهبود اخذ مالیات در جهت توسعه استان محقق خواهد شد.

وی به موضوع رد دفاتر مالیاتی واحدهای اقتصادی در آذربایجان شرقی اشاره و اضافه کرد: موارد و دلایل رد دفاتر مشخص و به صورت موردی مطرح و فرصت دفاع به بنگاه های  اقتصادی داده می شود.

شریفی با بیان اینکه از سال ۹۵ تا ۹۷ حدود ۲۰ درصد قبولی دفاتر نسبت به سال ۹۳ افزایش یافته است، افزود: جهت گیری سازمان در این خصوص قانون گرایی است و سازمان با این اقدام به کار دفترنویسی مودیان مالیاتی بها و ارزش ویژه ای قایل می شود که در جهت ایجاد فرهنگ دفترنویسی در فضای اقتصادی استان موثر واقع خواهد شد.

به گزارش ایرنا، نایب رییس اتاق بازرگانی تبریز نیز در این نشست با اشاره به وضعیت اقتصادی استان و کشور در شرایط حساس کنونی، ابراز امیدواری کرد با تعامل سازنده مسئولان مالیاتی با فعالان اقتصادی مشکلات بنگاه های اقتصادی در مباحث مالیات بر درآمد، ارزش افزوده و امور گمرکی مرتفع شود.

عباس کمالی با یادآوری این مطلب که در دیدار هیات رئیسه و هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز با رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی، مقرر شد دادگاه ویژه ای برای رسیدگی به پرونده های اقتصادی و تجاری تشکیل شود، گفت: با اجرای این طرح در کوتاه ترین زمان ممکن و به صورت تخصصی به پرونده های حقوقی فعالان اقتصادی استان رسیدگی خواهد شد. 

وی افزود: در صدد هستیم به منظور ایجاد تعامل سازنده فعالان اقتصادی با سازمان ها و ادارت مربوطه، آموزش های تخصصی لازم در خصوص قوانین و قواعد امور مالیاتی و سایر موارد مورد نظر فعالان اقتصادی و اعضای اتاق تبریز را به صورت مستمر و عملیاتی در اتاق تبریز برگزار کنیم.

۳۰۳۸/۵۱۸
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.