به گزارش ایرنا، آیت الله محمدتقی پورمحمدی روز شنبه در نشست هیات امنا ستاد بازسازی عتبات عالیات اظهار داشت: مردم کشورمان سالیان زیادی است که ارادت خود را به ساحت ائمه معصومین (ع) اثبات کرده اند و امروز ستاد بازسازی عتبات عالیات فرصتی را فراهم ساخته تا سهمی در بازسازی این حرم های مطهر داشته باشیم.

وی افزود: می توان از این فرصت برای تقویت ارتباطات مردم و نسل جوان در راستای معرفی راه و رسم زندگانی ائمه معصومین (ع) استفاده کرد.
پورمحمدی با بیان اینکه کمک‌های مردم در عتبات عالیات به واسطه عشق و علاقه بی حد مرز آنان به ساحت مقدس ائمه معصومین (علیهم السلام) است، گفت: با سازماندهی و برنامه‌ریزی‌های که توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات انجام می‌شود، هدایا و نذورات مردم برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای آن آستان‌های مقدس در عتباب مقدسه ارسال می‌شود.
وی به موکب‌ها و تجمیع آنها اشاره کرد و گفت: تجمیع موکب‌های شهرستان‌های آذربایجان به نام موکب آذربایجان موجب خدمت‌رسانی باشکوه با امکانات بیشتر و ارائه خدمات به زائران حسینی می‌شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز در این نشست گفت: عمومی کردن ستاد و استفاده از ظرفیت‌های مردم، بازاریان و اصناف در این زمینه می‌تواند بسیار موثر واقع شود.
حمید شکری خاطرنشان کرد: مردم شهید پرور و حسینی مراغه همواره در تمامی کارهای خیرخواهانه پای کار بوده و به خصوص در خدمت به ائمه معصومین (علیهم السلام) ارادت خود را ثابت کرده‌اند.
وی با اشاره به حال و هوای خاص شهرستان حسینی مراغه گفت: مردم شهیدپرور و دیندار مراغه با حضور پرشور در هیات‌های عزاداری و برپایی مجالس عزاداری ارادت مثال‌زدنی و دیرینه خود را به ائمه اطهار(ع) نشان داده و ثابت کردند که عشق و علاقه به ولایت در جان و دلشان ریشه افکنده است.
وی ادامه داد: در این میان ستاد بازسازی عتبات عالیات می‌تواند با فعالیت بیشتر و برنامه‌ریزی منظم‌تر از این ظرفیتها و پتانسیل استفاده کند.

رئیس ستاد عتبات عالیات آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست گفت: این ستاد ۱۲ است که در تمامی شهرهای کشور فعالیت می کند.
حق بیگی افزود: ستاد نهادی غیردولتی و مردمی بدون ردیف بودجه خاص است که تمامی درآمدها و هزینه های آن از طریق کمک های مردمی تامین می شود.

وی افزود: در حال حاضر کمک‌های نقدی، مصالح ساختمانی، کمک‌های بازسازی، نیروهای متخصص و کار فرهنگی از اصلی ترین نیازهای ستاد عتبات عالیات است.

وی گفت: هزینه‌ها به وسیله رایزنی و عقد تفاهم‌نامه‌های مختلف با سازمان‌ها و نهادهای مردمی همچون هیات‌های مذهبی، مساجد، تکایا، اصناف و اتحادیه‌های صنفی جمع آوری و به ستاد ارسال می‌شود.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
۳۰۷۷/۹۸۸۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.