با حضور روسا و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، تفاهمنامهی همکاری در راستای همکاری در حوزه لیرز در درمان ناباروری بین سازمان جهاددانشگاهی استان و مرکز بیوفوتونیک دانشگاه آزاد تبریز امضا و تبادل شد. به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان در این جلسه، انعقاد این تفاهم نامه را بسیار ارزشمند توصیف کرده و آن را گامی مثبت در راستای گسترش همکاری و همیاری بین دو نهاد عنوان کرد. دکتر عزیز جوانپور با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی از جمله نهادهای موثر و فعال بعد از انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: بخش لیزر مر کز تحقیقات بیوفوتونیک، ابعاد بسیاری دارد که امید است در پی این تفاهمنامه همکاری های خوبی در حوزه ناباروری انجام شود و همچنین با گسترش حوزه لیزر، بتوانیم از خدمات آن در استان بهرهمند شویم. وی با اشاره به فعالیتهای مرکز تحقیقات بیوفوتونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، بیان کرد: این مرکز با انجمن لیرز کشور نیز ارتباط داشته و کارگاههایی را در استان برگزار کرده که تاکنون برگزار نشده بود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان با بیان اینکه این تفاهمنامه گامی برای گسترش همکاریهای بیشتر و همچنین کاربردی و عملیاتی کردن همکاریهاست، افزود: خرسندیم که این امکان فراهم شده و امید است همکاری دو مجموعه دانشگاهی در این رابطه برای جامعه مفید و موثر باشد. وی در ادامه به سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اشاره کرد و گفت: تیم جدیدی که در دانشگاه مستقر شده به طور جدی به دنبال بحث های علمی بوده و قدمهای خوبی نیز در این رابطه برداشته است. وی با بیان اینکه برای اولین بار در سطح کشور، معاونت علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی استان شکل گرفته و در این رابطه بطور تخصصی فعالیت خواهیم کرد، یادآور شد: در حوزه کشاورزی نیز دانشگاه قصد تحول در سرفصلها را دارد تا بتواند اقدامات موثری انجام دهد. جوانپور در خاتمه تاکید کرد: دانشگاه آزاد استان جهادی علمی شروع کرده و امید است در کنار جهاد دانشگاهی که از نهادهای موثر و فعال است بتوانیم فعالیتهای موثری را انجام دهیم. دانشگاه آزاد اسلامی استان پتانسیلهای بسیاری دارد رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز در این جلسه ضمن ارزشمند برشمردن این تفاهم نامههمکاری، گفت: امید است این تفاهمنامهها خروجی موثری برای جامعه داشته باشند. دکتر جعفر محسنی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان پتانسیلهای بسیاری داشته و فعالیتهای خوبی داشته است، گفت: جهادادانشگاهی نیز به تبع وظایف خود در حوزههای موردنیاز جامعه وارد عمل شده و و همراه بقیه سازمان ها و دانشگاههاست تا خروجی ملموسی در جامعه ارائه شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اهمیت فعالیت دانشگاهها در حوزه کشاورزی و محصولات غذایی، اظهار کرد: محصولات غذایی جزو محصولات استراتژیک بوده که اگر خوب و مناسب به این حوزه توجه و پرداخت شود، آورده بسیاری برای کشورمان خواهد داشت. وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان، گستره فعالیتی بسیاری داشته و امکانات بسیاری نیز دارد که به تبع آن انجام فعالیتهای حوزه فناوریهای نوین و ... در این بستر لازم است، افزود: امید است تفاهم نامهای که منعقد شد، مایه خیر و برکت و گسترش همکاریها بین دو نهاد دانشگاهی باشد. جهاددانشگاهی فعالیتهای پیشرفتهای در حوزه درمان ناباروری دارد عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد تبریز نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از شاخههای مرکز تحقیقات بیوفوتونیک در حوزه لیرز در درمان ناباروری است که جهاددانشگاهی در این خصوص فعالیتهای پیشرفتهای دارد و در نتیجه این تفاهمنامه، همکاریها در این رابطه بین این دو مجموعه شروع میشود. دکتر حبیب تجلی با تاکید بر اینکه مرکز بیوفوتونیک اولین مرکزی است که بصورت رسمی در دانشگاه آزاد تبریز تشکیل شده است، افزود: در حوزه لیرز در ناباروری نیز برای اولین بار است که در سطح کشور بصورت تحقیقاتی مباحث را پیگیری میکند و امید است این همکاری بین جهاددانشگاهی و دانشگاه آزاد در حوزه لیزر در ناباروری نیز نتایج موثری در جامعه داشته باشد.
وی با بیان اینکه ناباروری یکی از مسائل جهان و کشور است، گفت: هر گونه کمک در راستای درمان این معضل بسیار اهمیت داشته و لیرز نیز در درمان ناباروری نقش خوبی دارد، از این رو در قالب این تفاهم نامه در این رابطه تلاش خواهیم کرد. تجلی در معرفی مرکز بیوفوتونیک دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: این مرکز حدود یک سال پیش در دانشگاه تشکیل شده و گروههای تحقیقاتی نیز چند ماه بعد مستقر شدند؛ در این مرکز گروههای تحقیقاتی در حوزه لیرز در درمان سرطان، لیرز در درمان ناباروری و حس گرهای زیستی مستقر هستند.
انتهای پیام
کپی شد