مربی تیم ملی دوچرخه سواری عنوان کرد که تا مسابقات قهرمانی آسیا جاده پاسخگو خواهد بود اما پس از آن دیگر در تیم ملی حضور ندارد و دوچرخه سواری مشکلاتی که دارد که باید حل شود.
رسول هاشم کندی در گفت و گو با ایسنا درباره اینکه برای مسابقات دوچرخه سواری جاده قهرمانی آسیا قرار است یک نفر از کادرفنی همراه تیم باشد، بیان کرد: محمود پراش قرار است همراه تیم برود. من بخاطر دانشگاهم خیلی حضور مستمر در اردوها نداشتم و نمیتوانم تا اعزام هم صبر کنم چون با احتساب این هفته، سه هفته باید سر کلاسهایم حاضر نشوم و این برایم امکان پذیر نیست. از این رو این هفته را در اردو هستم و بعد باید به دانشگاه برگردم. پراش هم زحمت زیادی کشید و قرار بر این شد که او همراه تیم برود.
هاشم کندی در پاسخ به این پرسش که شنیده میشود با دلخوری دارد از تیم ملی میرود، تصریح کرد: من تا جایی که امکان داشت در کنار فدراسیون بودم و امیدوارم موفق باشند اما خب مقداری شرایط مهیا نشد و رکابزنان در مسابقات خوبی برای قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی شرکت نکردند. از طرف دیگر دو، سه ماه مانده به مسابقات تکلیف مربی و سرمربی را مشخص میکنند که این ناراحت کننده است و هیچ موقع به صورت بلند مدت نشد که کاری را انجام دهیم. کسانی که از من انتقاد میکنند دو سال در تیم ملی بودم و چه کاری انجام دادهام به این مسئله توجه ندارند که من را همیشه دو، سه ماه مانده به مسابقه میآوردند. فدراسیون همیشه دنبال گزینههای دیگری بوده و زمانی که به بن بست میرسید سراغ من میآمد و این ناراحت کننده است اما من هم هرچه در توان داشتم را گذاشتم.
او در پاسخ به این پرسش که چرا از ابتدا این مسئولیت را قبول کرد، گفت: الان هم استعفا و یا قهر نکردهام و کار را هم نیمهکاره رها نکردهام و تا پایان مسابقات قهرمانی آسیا پاسخگو هستم اما در این هفته در اردو هستم و سپس باید به دانشگاه برگردم. البته این دیگر آخرین حضور من در تیم ملی است.
مربی تیم ملی در مورد مشکلاتی دوچرخه سواری دارد، تصریح کرد: رشته دوچرخه سواری نیاز به مسابقه، برنامهریزی بلند مدت و تجهیزات دارد و این مسائل باید حل شود. مشکل مربی نیست که با تغییر آن مسئله حل شود. به نظرم بهترین مربیان دنیا هم بیایند زمانی که این مسائل حل نشود ممکن است فقط چند درصد عملکردشان متفاوت باشد. ما به لحاظ فنی خیلی خوب کار کردیم اما همه نقصها را نمیتوان با تمرین پوشش داد. از طرفی ورزشکاران هم بازنشسته شدند و این هم مشکل اساسی است.
او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه فکر نمیکند این ضعف به فدراسیون بر میگردد که برای چنین روزهایی پشتوانه سازی نکرده است، تاکید کرد: این تدابیری بوده که باید چند سال قبل اندیشیده می شد البته هم فدراسیون و هم باشگاهها باید این کار را میکردند. باشگاهها هم چند سال با میلیاردها بودجه درست اداره نشدند و پشتوانه سازی نکردند و بیشتر مسائل شخصی در آنها حکم فرما بوده است. ورزشکارانی هم که پیشنهاد مربیگری را قبول نکردند این مطلب را عنوان کردند که با این سیستم که نه ورزشکاری هست و نه باشگاهی نمیتوان کار کرد و من هم حرفم همین است سیستم درست باشد میتوان نتیجه خوبی هم گرفت.
مربی تیم ملی در پاسخ به این پرسش که با شرایط موجود میتوان به نتیجه گیری تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۹ خوشبین بود، تاکید کرد: کادرفنی و فدراسیون تمام تلاششان را کردند که نتیجه گرفته شود. تیم هم قرار است کیفی اعزام شود و کسانی که بالای ۵۰-۶۰ درصد شانس مدال دارند اعزام میشوند اما خب سال قبل از المپیک است و کار بسیار سخت خواهد بود. ما هم مسابقهای نرفتیم. الان مقایسه کنید رکابزنان تایلند که روزی برای ما عددی نبودند در چند مسابقه شرکت کردند و ما در چند مسابقه حضور داشتیم. اینکه گفته میشود ما باید نتیجه بگیریم آیا کارهایی که کشورهای دیگر انجام دادند ما هم انجام دادیم که انتظار نتیجه داشته باشیم؟ در این صورت عدالت زیر سوال میرود. البته ما تلاشمان را کردیم اما برخی ضعفها را با تمرین نمیتوان برطرف کرد.
انتهای پیام